veel no rita man bija ideals garastavoklis...

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Bija jauks rīts, smaržoja pēc pavasara, draugs mani mīļi samiloja padzeram kafiju un viņš aizbrauca uz darbu.. man šodien brīvs... sakartoju maju, uzrakstīju SMS ka dodos pavasara skrējienā, vins pats vienmer priecigs, vinam patik ka sportoju un man ari patik, biezi sportojam kopa, taka daleji skrienu ari vinam par prieku...uzrakstīju sms lai uzraksta kad brauc mājas, tad es ari krososhu atpakaļ, lai varam paēst pusdienas kopā...
Atbildes nebija...
Gadījās ka aizskreju pa tālu un nebija īsti spēku at skriet atpakaļ, rakstīju lai atbrauc man pakaļ, tas bija tieši laikā kad viņam sākās pusdienlaiks... atkal neatbild... pabrinijos bet neko...
Atnaku mājas, šis jau atbraucis un ēd... tātad tieši būtu varējis mani pakjert...
Jau biju Dusmīgā un nemaz netaisijos iet virtuvē, aizgāju uz istabu...
Pat tad viņš mani nesauca pievienoties... jau biju tuvu asarām...
Atvilkas gan pēc ēšanas uz istabu iedeva bucu un teica lai eju ēst. Es pa prasīju ko tu vēlējies ka atnaci? Un teicu ka nu jau viena vairs neieshu vai tad nevarēja man atbildēt, vismaz pateikt ka ir mājas, nevis izlasīt un pohuj.
Šīs neko nemācēja paskaidrot, kaut ka tā vnk esot sanācis.... :-(
Vnk nav ko teikt visa diena sacakareeta :'-(:'-(
Un vel tik pretigi izlikties ka viss kārtība man nav ko teikt :'-(

Nezinu ko gaidu no jums bet gribēju izkratit sirsniņ u (e):'-(
05.03.2015 13:01 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
ai, es nezinu... TU tiešām taisi drāmu tur, kur tās nav. Nu, neliels pārpratums, tagad pūtīsies nedēļas garumā un vēl domāsi par kaut kādu ignorēšanu viņa virzienā? Beidz čakarēt attiecības. Tev asuma dzīvē trūkst?
05.03.2015 13:18 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
nu slikts čalis :D
Es būtu piezvanījusi, nav ko ar tām sms čakarēties :D
05.03.2015 13:18 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Protams, ka nav patīkami, bet tava reakcija uz situāciju ir graujoša :D Ko tādu es saprastu, ja tiešām tev hormoni trako :D
Atnākot mājās varēji vienkārši pajautāt, kāpēc tu neatbildēji uz sms?! Tik vienkārši, bet tu pat nezini kāpēc viņš neatbildēja, bet gan pati esi jau izdomājusi savus variantus.
05.03.2015 13:20 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Un tāpēc arī daudzi vīrieši ir vainīgo lomā, jo viņu sievietes viņus padarīs vainīgas pat šādā gadījumā. Liekas, ka autorei nav bail sabojāt un pazaudēt šīs attiecības.
05.03.2015 13:21 |

Reitings 90
Reģ: 05.03.2015
Vīrietis varēja nepamanīt, varbūt, kad tu atsūtīji SMS jau bija pirmo kumosu apēdis vai tikko ēdienu uzsildījis, izlasīja un aizmirsa par sms :) Kad tu atnāci varbūt nodomāja, ka tu jau esi paēdusi vai uzreiz negribēsi ēst, vai ar pilnu muti jau garšīgi ēda. Viņam nav jāpamet viss pusratā taču un tu noteikti jau esi patstāvīga sieviete, kas var pati paēst un nokļūt mājās, vai ne? :))
05.03.2015 13:23 |

Reitings 437
Vismaz būtu paskaidrojis kāpēc tā, stipri kaitina tāda attieksme ka nekas nav noticis, vai tad kkas ir noticis?
Piemēram, tu, moonlady, man uzrakstītu ka gaidi mani pusdienas, Es izlasītu ne atbildētu, tad tu uztrauktos kaut paspētu, bet atnākot noskrejusies un domajot ka laikam esmu vel darba, nee, Es vēsa mierā rītu un pat pie galda esot nevarētu tev pateikt ka esmu klāt! Turklāt būtu tev pabraukusi bezmaz garam, pakjert ar nebūtu tevi pakjerusi...

Tiešām nesāpētu sirds.? Nez vai...
Vel saka lai eju paēst... Nja. Nav komemtaru
05.03.2015 13:24 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Palasot šo diskusiju, es pat pilnībā saprastu čali, kurš varbūt izlasīja sms un noignorēja, jo cilvēkam pusdienu pārtraukumā tiešām negribējās braukt pakaļ princesei. Pārtraukums ir ēšanai tomēr nevis princeses vizināšanai...
05.03.2015 13:24 |

Reitings 437
Es viņam visu šo ne teicu, dalos tikai ar jums... taka viņa priekšā princesi neteloju... tā liela braukšana pakaļ viņam būtu 2min ne vairak ...
05.03.2015 13:28 |

Reitings 437
Ne jau par eshanu runa, bet par elementa ru respektu ka otrs uztraucas!
05.03.2015 13:29 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Nav ko iet skriet, ja nevar tikt atpakaļ, vai nav ko skriet tik tālu.

Vīrietis neatbildēja, jo gribēja ēst un ja jau no šitā tu uzpūt ziloni, tad gan jau viņš zina, kas viņu sagaidītu, ja pateiktu, ka netiek pakaļ.

kā arī vīrieši ir savādāki, viņam tas nekas neliekas, viņš tiešām varēja nepamanīt sms un neizlsaīt. Un viņam arī nebija neko, ko skaidrot kāpēc neatbildēja, tad neteica neko.
05.03.2015 13:30 |

Reitings 7079
Es esmu rakstījusi sms, un draugs nav atbildējis. Un es drāmu netaisīju, jo saprotu, ka cilvēks strādā.

Un, tavā vietā, es būtu atnākusi mājās, un sēstos ēst, nevis tēlotu aizvainoto istabā, un gaidītu, kad tik draugs nāks un lūgs piedošanu. Pie pusdienu galda arī izrunātos.
05.03.2015 13:30 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man no malas šķiet, ka tev ir pārāk daudz brīva laika un enerģijas, tāpēc tu uzpūt no mušas ziloni un no tāda nieka milzīgu drāmu. Būtu tev īss pusdienlaiks, kad gribas paēst un atpūsties, un galva, iespējams, piebāzta ar citām domām, piemēram, par darbu, varbūt iejustos drauga ādā un saprastu, kāpēc viņš rīkojās tā kā rīkojās.
05.03.2015 13:32 |

Reitings 90
Reģ: 05.03.2015
Ir taču tomēr svarīgākas lietas par atbildēšanu uz SMS, šajā gadījumā darbs, aizbraukt mājās un paēst, pusdienlaiks tomēr nav bezgalīgs. Uztraukumam taču nebija pamata. Un vienmēr jau varēja uzrakstīt - Padod ziņu, es uztraucos vai piezvanīt :)
05.03.2015 13:33 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Meitene tikai gaidīja atbalstu un mierinājumu, bet te dažas kā plēsoņas aizstāv vīrieti. Mūsdienu sieviešu problēma - nekādas solidaritātes :))
05.03.2015 13:34 |

Reitings 7079
Meitene tikai gaidīja atbalstu un mierinājumu, bet te dažas kā plēsoņas aizstāv vīrieti. Mūsdienu sieviešu problēma - nekādas solidaritātes

un, ko mums teikt? - ai, kāds tas vīrietis cūka! Savu pusdienlaiku nepavadīja braukājot tev pakaļ, tā vietā izvēlējās paēst, zinot, ka pēc tam atkal jāstrādā! fui, fui, fui!
05.03.2015 13:37 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tā nav problēma tas ir tiešām princešu izgājiens. Ja Tu kaut k odari, tad izdari līdz galam! ;-)
05.03.2015 13:38 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Tu saki - iedomājieties sevi manā vietā!
Bet iedomājies sevi dauga vietā!

No rīta pieceļās, viņam jābrauc uz darbu, Tu vari sēdēt mājās, Jūs dzerat kafiju un Tu ar savu pavasara smaržu pat nepamani, ka, iespējams, viņš šorīt ir īgns, neizgulējies. Un tomēr, viņš Tevi samīļo, jo zina, ka tas ir viņa garstāvoklis, kāpēc lai tāpēc to bojātu Tev?

Pēc tam viņam darbā atnāk sms, ka Tu ej paskriet - viņam tas garstāvokli neuzlabo, arī viņš, kā sporta piekritējs, tagad labrāt paskrietu, izvēdinātu galvu, bet tā vietā viņam jāstrādā. Domājot par to visu, viņš izlasa sms turpinājumu, ka lai uzraksta, kad brauks pusdienās, bet izlasa to tā, kā reizēm mēs paskatāmies telefonā cik pulkstens, ieliekam telefonu atpakaļ kabatā un tad saprotam, ka neatceramies cik pulkstens. :D

Viņš jau ir atbraucis mājās, viņam sākas pusdienlaiks. Visi zinām, ka pusdienlaiks nav bezgalīgs un pēc kaut kāda laika jābūt atpakaļ darbā. Viņš ir piesēdies pie zupas šķīvja, bet Tu raksti sms, lai brauc Tev pakaļ. Viņš nodomā: "Ātri apēdīšu to zupu, lai nav 2reiz jāsilda un tad aizbraukšu viņai pakaļ, atvedīšu uz mājām un laidīšu atpakaļ uz darbu."
Iespējams, neatbildēja Tev, jo domāja, ka to zupu ātri apēdīs. Bet...durvīs parādies Tu, kaut zupa vēl nav pusē.
Viņš dzird, ka Tu aizej uz istabu un jūtas slikti, jo viņa plāns neizdevās.
Viņš saprot, ka tagad jādod Tev laiciņš nomierināties. Apēdis zupu, nāk pie Tevis, ar cerību, ka esi jau nomierinājusies un viņš Tev visu varēs izstāstīt, bet....ienākot istabā, Tu sēdi, apvainotās pozā un pat neskaties uz viņu. "Tā, kaut kas jādara, kaut kas jādara", viņš domā un pieiet Tev klāt, iedod buču, un mierīgā, mīļā balsī, lai nepamodinātu zvēru Tevī, saka: "Ej paēd."
Bet ar to nebija gana. Tu dusmīga kā pūķis jau šņāc: "Ko gribēji, ka atnāci pie manis??! Kad atbraukt pakaļ palūdzu, Tu vienkārši ignoru uzmet. Tev pohuj uz manis! Tagad jau viena neēdīšu, nomiršu badā, bet viena neēdīšu!"
Puisis saprot, ka ir pamatīgi ieberzies, un atceroties visas iepriekšējās strīdu reizes, saprot, ka lai ko viņš teiktu, atpakaļ saņems 100 "bet Tu taču varēji..." vai "Tu nekad nedomā par....", vai "kā tad! Tu vienkārši mani nemīli!", un izdomā labāk paklusēt, pateikt, ka tā sanāca. Turklāt, viņam nav laika tam visam, kā arī garstāvoklis nav tāds, lai kasītos. Viņš aizbrauc uz darbu, noteikti, jūtoties ne īpaši patīkami, bet patur to visu sevī, jo neviens vīrietis neies žēloties saviem draugiem par meiteni ko mīl. Neviens nekad neteiks ko sliktu par savu mīļoto sievieti.

Bet Tu...ienāc cosmo.lv un noliec savu draugu.

Nabaga draugs.
05.03.2015 13:40 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Kam negadās papukstēt. :) Labāk izskrien vienu dusmu apli un sagaidi draugu mājās ar buču. :)

Reitings 7079
Un vispār, kad es draugam stāstu par attiecību diskusijām cosmo, tad viņš saka, ka mēs jau lasām tikai sievietes teikto. To, kā viņa redz situāciju. Varbūt dzīvē viss ir daudz citādāk...

Reitings 437
Es jau iepriekš teicu lai pasaka kad doma braukt tad Bušu mājas! Un tā pakaļ braukšana ir 1-2min jautājums, kāds km ne vairāk! Tas ir nobraukt garam nevis braukt no Rīgas līdz Liepājai.
Vismaz mājas esot būtu uzrakstījis esmu mājas. Man ar to pietiktu. 2vardi ir kādas 3sekundes no dārga pusdienlaika?
05.03.2015 13:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits