Kaban, man nav nekādu dižo sporta mērķu. Sportoju, jo tā jūtos labāk gan fiziski, gan mentāli. Patīk, ka kustos un kaut ko daru. Jau vairāku gadu garumā, kas sagribās sasniegt konkrētu mērķi, paņemu personālo treneri un trenējamies kopā un arī par ēdienu mani pakonsultē, kas ko kā tieši tam dzīves periodam. Visādi citādi - neesmu apsēsta ar sportu. Lai arī kāda tur zinātne utt apakšā, es tomēr savu ķermeni pazīstu labāk un tici man, 100x mēģināts ir viskautkas, bet tomēr labāk jūtos, ja klausu savu ķermeni :) Pa ziemu esmu uzēdusi liekos kilogramus, bet tas nav nekāds pārsteigums, jo uz zāli gandrīz negāju un ēdu arī pa dienu gandrīz neko, bet vakarā bija feast ar siermaizītēm, ceptiem kartupeļiem utt (man mājās ir 2 vīrieši, kuri ēd visu ko redz, diemžēl sanāk pielāgoties :D), bet tikko kā sāku kustēties un mazliet pievaktēt ko ēdu, pievēršot uzmanību tieši uzturvielām, vitamīniem utt ko cik daudz un kad ēdu un viss teju momentā sāk kustēties gan uz svariem, gan ķermenī tas ir redzams.