Zinu, šeit cosmietes ir rīkojušas pirātu ballītes bērniem! Man ir daži jautājumi.
Kur jūs sūtījāt garšīgas/formīgas kūkas ( esmu jau atradusi, bet varbūt vēl ir kāda laba meistare )?
Un kur jūs pirkāt dažadus aksesuārus ballitei:
Vienreizējās cepures ( pirātu )
Glāzītes
Salmiņus
Karodziņus
Salvetes
Galdautus
Balonus...
Visas tās foršas lietiņas kuras atrodu Latvijas interneta vaikalos ir ar apšaubāmām adresēm un nav iespējas iegadāties vai apskatīt uz vietas.
Paldies jau iepriekš.:-P
Origo ir veikals blakus pastam , kur visādas tādas lietas -salmiņi, glāzītes u.t.t, un vēl tāds dāvanu veikaliņš ārā pie origo no tirgus puses, kur ir baloni, salvetes u.t.t , tur noteikti ir arī pirātu tēma :)
Nezinu, vai būs tieši tas, ko meklē, neesmu tik smalki pētījusi viņu piedāvājumu uz mazajām lietām. Ja tas nesanāk pa ceļam, var arī piezvanīt un noskaidrot kas un par kādām cenām viņiem ir. http://www.baloni.lv/karte.php
Lancaster.
Paldies par Prismu. Man doma šovakar ieskriet Dominā.
Samera.
Jā, es tos kostimi.lv arī skatījos. Gribās jau mazajam pirātu kapteinim tādu kārtīgu pirātu kapteiņa cepuri, bet pārējām tādas foršas papīra.
Noteikti gribu karodziņus, glāzītes un salvetes :)
Lancaster.
Vēlreiz paldies.
Prismā bija glāzītes, vienreizējie šķīvji, salvetes un pat galdautiņi.
Bija arī skaisti koka zobeni, bet šo mantu manējam var dot tikai no īpaši mīksta materiala :-D:-D:-D
Ir sūtīts no partyshop.lv - saņēmu nākamajā dienā. Kad puiša pirmajā dzimšanas dienā braucu speciāli uz Rīgu ķemmēt veikalus un tāpar neko neatradu, ko vajadzēja - visu ballītei pasūtu internetā. Nekādu problēmu nekad nav bijis.8-)