Es ļoti novērtēju savas tuvākās draudzenes, man tādas nav daudz, toties pašas labākās jau vairākus gadus, taču es neesmu no tiem cilvēkiem, kuri visu laiku zvanās, uztur kontaktu 24/7, sarakstās kad vien spēj, skrien uz tikšanos katru nedēļu, bāžās virsū, utt. Tiem cilvēkiem, kuri mani nepazīst ļoti labi un nezina manu raksturu droši vien liekas, ka esmu vienaldzīga pret saviem draugiem, draudzību īsti nevēlos vienmēr uzturēt, vai tamlīdzīgi, taču tā nepavisam nav - es vienkārši nespēju visu laiku ''atdot'' sevi draudzenēm, man ir ļoti nepieciešams laiks arī sev un man patīk to pavadīt vienai vai divvientulībā ar draugu, tāpēc pēc darba un ilgstošas atrašanās cilvēkos es labprātāk atpūšos mierā ar sevi, nevis pie katras iespējas cenšos čupoties ar draugiem.
Bet tuvākās draudzenes ir labi iepazinušas manu personību, to pieņēmušas un sapratušas, tāpēc attiecības nepaliek sliktākas no tā, ka mēs satiekamies nedaudz retāk un nesazvanamies katru vakaru, drīzāk es varu lepoties ar to, ka jau daudzus gadus esmu noturējusi ļoti vērtīgas draudzības. :)