Palasot vakardienas nakts beztēmu, gribējās parunāt par vannas bumbām! :)
Cik vienā reizē parasti nopērkat? Veidojat bumbu krājumus, vai nopērkat, izlietojat, un tikai tad pērkat jaunu? Zinot to, ka vannas bumbas nav nekāds lēts prieks, vannojoties ar tām regulāri, vai pa retam? Cik bumbu jums pašlaik ir?
kraajumus neveidoju :D pirms menesha nopirku pa seniem laikiem vienu bumbu, veel pat neesmu lietojusi.
vispaar es nesaprotu kaada jeega no taam bumbaam, tikai tik cik uudeni iekraaso un smarzu dod?
Neperku vannas bumbas vairuma, tik pa vienai...tagad majas stav Lush - Sex Bomb, bet prieksroku dodu Stenera bumbam (ja vien seit uk tas butu pieejamas)
man ļoti patīk vannas bumbas un visādi citādi "pričendāļi", ko pievienot ūdenim (l) šobrīd ir sapirkts diezgan daudz, bet parasti pērku pa 1 -2 vai arī kāds uzdāvina :)
Parasti nepērku, krājumus neveidoju, ar bumbām vannojos ĻOTI reti. Gadās, ka kāds uzdāvina un tad marinēju līdz jau gandrīz termiņš beidzas, tad izlietoju ;) šobrīd nav nevienas.
Kad pirku, tad max 2 reizē. Krājumus noteikti neveidoju. Esmu pirkusi Stendera bumbas, citas nav sanācis izmēģināt. Jau vairāk kā gadu neesmu bijusi vannā, attiecīgi bumvas vairs nepērku.