Vēršos pie Jums, varbūt kāds/a spēs palīdzēt. Man ir tik daudz problēmu, ka es nezinu vairs kur likties. No tām vēl klāt izriet, mēdz uznākt depresija, biežas garastāvokļa maiņas. Vēl plusā visam ir alkohols, katru nedēļu sanāk tusēties, tas ir vienīgais, kas spēj palīdzēt, bet tas nav nekāds risinājums, to es zinu. Pēc tam ir vēl trakāk. Nespēju sakārtot savu dzīvi. Esmu domājusi par psihiatru, bet tam atkal naudas nav. Man ir arī puisis, kopā nedzīvojam, tiekamies diezgan bieži. Viņam ir ļoti jauka ģimene ar kuru cenšas mani iepazīstināt, bet es esmu tik nerunīga, ka viņi noteikti ir par mani padomājuši, ka es esmu iedomīga vai vēl sazin ko. Man ir tik lielas bailes, ka es izvēlos labāk nerunāt. Esmu greizsirdīga, laikam nepārliecināta par sevi, vīlusies vīriešos.Arī cilvēkos.. Jūtos ļoti slikti, bet gribētu būt laimīga. Nav ar ko arī parunāt, draudzenes visas kautkur aizbraukušas, citas ģimenes izveidojušas.. Pati arī gribētu izveidot ģimeni, bet kur nu es tāda?! Liekas, ka tik daudz būtu jāmācās..
Ko man darīt? Kā Jums tas viss izklausās? Paldies, kas izlasīja un ceru uz sapratni.