Man apmēram pirms gada bija tāda pati problēma.. Ko es darīju - Saņēmos un aizgāju pie friziera, sakostiem zobiem teicu, lai griež nost beigtos matu galus (atzīšos man mēdz būt panika, kad jāiet uz frizētavu griezt galus matiem :-D) Teica, ka būs diezgan ko nogriezt, jo man bija tiešām sabojāti, sausi un aplūzuši.. Teicu lai griež, nav zobi, attaugs :-D
Tagad nespēju noticēt, ka mati var tik ļoti atdzīvoties.. Protams, iegādājos labākus līdzekļus, VIENMĒR lietoju karstuma aizsargājošus līdzekļus, ja žāvēju ar fēnu vai tasinoju vai lokoju ar lokšķērēm, agrāk tam nepievērsu uzmanību. Tā kā man ir/bija sausi mati, bet saknes mēdz ātri sataukoties balzamu/kondicionieri lieku tikai galos. Nelietoju šampūnus, lai nostiprinātu matu krāsu, matus krāsoju, jo tie ir šausmas matiem (pārbaudīts)
Serumi, eļļiņas matu galiem.
Un vēl, kas ļoti svarīgi, nav īpaši nepieciešams smērēt pēc iespējas vairāk produktu matos, kas par daudz tas par skādi.
Ievērojot minēto un vēl šo to, apmēram gada laikā no matiem, kas bija virs pleciem ir izauguši pāri krūtīm gari, atzīšos neesmu arī griezusi galus līdz šim un neizskatās, ka ir ļoti nepieciešams, jo mati ir dzīvīgi, spodri un es jūtos ļoti labi ar viņiem. :-)