Pie adreses pasta nodaļu gan neesmu nekad norādījusi? Vienārši liekas absurdi, ka man tepat pāri ielai ir pasta nodaļa, bet man jākratās uz citu. Ok, nav jau 10km ar kājām jāiet, protams, bet tur stulba vieta...ne kur noparkoties, nekā. Bet tā, kas man te, ir veikalā uz kuru eju gandrīz katru dienu pakaļ produktiem, tādēļ arī sūtīju uz māju, nevis drauga darba vietu. Šodien nav mana diena :D
Bordo, jā, atlaides dēļ ar' paņēmu. Swatchojot uz rokas, likās tīri ok, redzēs, kā būs uz lūpām, mēģināšu rīt. Tonis arī ļoti piestāv topiņam, kuru nopirku, haha :D
Man ir fit me, gaišais tonis. Ir ok! Patīk, ka seja neizsktatās tā, ka plastelīns būtu uzmālēts virsū. Man vispār nepatīk tie super matētie tonālie, jo seja neizskatās dabiski. Kādreiz biju fane matte mousse tas, kas apaļajā bundžiņā, bet tagad pieaugušākai jau patīk vairāk dabiskāks izskats :)
Fiksais jautājums. Kurš ir labs konsīleris no lētā gala līdz 10eur. Vajag, lai viegli klājas. Nopirku essence, nepatika. Salasījos blogus un neko jēdzīgu neatradu.
Es patlaban lietoju Catrice konsīleri (ja tu domā to, ar ko maskēt zilos lokus). Uzreiz pēc uzklāšanas ar smalku fluffy otiņu uzlieku pa virsu pūderi, turas tā tīri neko! Es teiktu, ka visu dienu (varbūt uz vakara beigām jāpielabo). Ja runājam par pumpu korektoru, tad sākumā lietoju Artdeco zaļo (izskatās kā lūpene), tam pa virsu Catrice camuflage cream (tā laikam saucas). Tas tā diezgan jāizpludina, jo tiešām ļoti sedzošs.
Vēl man ir NYX, bet vizāžiste nošāva griezi ar toni, gaidu vasaru.(t)
Jā, tad Catrice sudraba iepakojumā ar otiņu (tāds kā pildspalva izskatās), vēl patīk Inglot tāda paša veida, bet viņš laikam ir dārgāks. Vēl ir labs elf plakanā tūbiņā.
Tumšajiem lokiem izmantoju Missha Under Eye Brightener, bet to neiesaku - pārāk liela noņemšanās ikdienā. Lai arī lokus tas nosedz labi, tam ir tendence sakrāties krociņās. Ja laicīgi atkārtoti neizpludina, tad ir visai amizants skats.
Ja laicīgi atkārtoti neizpludina, tad ir visai amizants skats.
Man bija tāpat ar Catrice sākumā! Varbūt pamēģini to triku ar pūderi- man dzīve kājām gaisā uzreiz apgriezās :D Es izmantoju acu ēnu otiņu, ar kuru uzreiz pēc korektora uzlikšanas piepūderēju :)
Esmu mēģinājusi pūderēt ar visiem iespējamajiem pūderiem- uzreiz pazūd izgaismojošais efekts un parādās kūciņseja. Esmu jau samierinājusies, ka ar šo konsīleri draudzība nesanāks. :D