No NYX man ir bijis tikai Setting Spray un tas bija garām, bet plānoju izmēģināt kādu vaigu sārtumu un lūpu spīdumu - tiem bieži ir labas atsauksmes.
No elf man personīgi vilšanās ir gandrīz visi pulverveida produkti, izņemot HD pūderi, kas ir vienkārši super. Gan slavenais sārtuma/bronzera duo St.Lucia, kas it kā ir NARS Orgasma dubultnieks, gan krāsu koriģējošais pūderis, gan ēnas... It kā jau nav galīgi tūdīgi, bet no otras puses labāk samaksāt 2x vairāk un nopirkt kaut ko, ko tiešām prieks lietot. HD krēmveida sārtums bija labs, universālais highlighter resnajā "zīmulī" arī ok. Ak jā, vēl ceptais bronzeris (man ir gaišākais) man ļoti patīk - tāds veselīgs mirdzums sanāk, labs ne-oranžs tonis un var lietot arī kā neitrālas acu ēnas ar kādu laineri/kaķaci kopā.
Acīm- man ir viens melns acu zīmulis, kuru esmu lietojusi, šķiet, 2x, jo tas ir tik pigmentēts, ka, man liekas, es pat ar minimālāko kontūru riskēju izskatīties pēc gotu jaunatnes. Bija arī kaut kāda tuša, kas man pat patika - smuks, dabisks efekts, bet kaut kādu iemeslu dēļ atkārtoti nepirku
Lūpām - tie spīdumi tūbiņās man galīgi nepatika, tādi lipīgi un nekādi (bet principā nekādi neatšķiras no 90% savu lēto līdzinieku un no dažiem dārgajiem arīdzen :-P ), toties ļoti, ļoti matīk Matte Lip Colour - kaut kas starp lūpukrāsu un zīmuli, matēts, bet nav sausinošs. Man ir 3 dažādas, ļoti smuki toņi, īpaši sarkanais.
Vēl man ir uzacu ēnas, tās arī ir ok.
Man lielākā problēma elf ir iepakojumi, kamēr stāv make up atvilknē, tikmēr vēl ok, bet somiņā līdzi paņemt nevar - visas tās bundžas gluži vienkārši izšķīst :-D