Sveikas! Esmu nolēmusi iesākoties pavasarim nodarboties ar sporta aktivitātēm. Izejot ārā un ieelpojot gaisu jau tik jūtama pavasara saldā garša, kad ļoti gribas sākt kaut ko darīt! Nevaru izlemt - kas tad nu ir labāk? Skriet vai braukt ar riteni? Kā jums liekas? Ar svaru viss ir kārtībā, bet gribas kādu muskulīti. Protams, paralēli došos uz zāli, bet īsti nesaprotu, kas būtu labāk, skriet vai braukt?
laikam jau šī izvēle starp skriešanu un braukšu ir tādēļ, kad man īsti nesaista skriešana. Uzsākot skriet man ļoti ātri apnīk un skriešana beidzas ar pastaigu! tādēļ gribu zināt vai ritenis dos rezultātu tādu pašu kā skrienot!
Pec manas saprašanas, abi ir kardio treniņi. Ja ej uz zāli, tad tur vari kardio netaisīt, jo to jau būsi veikusi ar riteni/ skriešanu. Muskuļus seviški neiegūsi, nu nedaudz, bet sirds-asinsvadu-elpošanas stāvokli gan uzlabosi.
Es arī saku velo. Es arī apsveru domu sākt braukt uz darbu ar riteni, vel ņemot vērā sabiedriskā cenas, pff. kā jums šķiet, cik ilgā laikā varētu nobraukt 15 min braucienu ar mašīnu? Bet.. meitene 20+ izskatīsies dīvaini liekot riteņa tiesības starp padsmitniekiem..