Meitenes, man neliels satraukums. Es no mājas izeju tikai tad, kad man vajag, pārsvarā esmu tāds homebody un uzturos mājās. Pirmdien izgāju no mājas un pēc pastaigas ar draudzeni, atbraucu mājās un pastaigas laikā ļooooti sāka vilkt vēdera lejasdaļu un dzemdi. It kā bija diezgan brīvas drēbes virsū, izņemot legingus, bet tiem man ir diezgan liels izmērs. Mugura arī ļoooti sāpēja. Draugs pamasēja muguriņu, ar muguriņu viss forši vēl joprojām. Un šodien otro reizi šonedēļ izgāju no mājas, aizbraucām ar draugu uz Riga Plaza un atkal tie paši legingi un brīvs flanelis virsū un atkal milzīgās sāpes vēdera lejasdaļā (izņemot muguras sāpes, šoreiz mugurai viss ok). Parunāju ar mammu, viņa teica, ka varētu būt, ka saspiedu dzemdi no tiem legingiem. Tā jums ir gadījies? Jo salasījos mātē googlē visādus brīnumus par tām sāpēm, citas saka, ka kontrakcijas, citas, ka bēbis iekārtojas dzemdē, citas, ka tas ir normāli un nezinu kas īsti ir, mana ginekoloģe pagaidām atvaļinājumā, no viņas tikai nākamnedēļ kaut ko varēšu uzzināt. Kontrakcijas tās nevarētu būt, jo viņas atnāk un pāriet, ne? Un šīs sāpes nepāriet, tagad tikai esmu mājās un savās lielajās grūtnieču biksēs un pamazām visas sāpes pāriet, bet tomēr, interesē vai varētu būt tas, ka dzemde saspiesta? Un vai tas nekaitē mazulim? Un jāpiebilst, ka man ir 30. nedēļa.
Un atvainojos, ka tik gari uzrakstīju. :-/