Nu man iet interesanti. Itkaa dod taas divas tabletiites ik peec 8h,lai nesaaktos nekaadas dzemdiibas un saapes. Vakar ap 9 nezheeliigi saapeeja galva, bija slikts duusha, mazliet vilka apakshu. Ap 11 iedzeeru taas tabletiites. 1nos pamodos no pamatiigas vilkshanas, saakumaa veel taa, peec tam aizvien trakaak. 3jos saucu maasinju,lai domaa,ko dariit.. shii ieshpriceeja noshpu-nekaaa, viss turpinaajaas. Intervaali itkaa pat samazinaajaas. Sajuutas- raava dzemdi, muguru, nu teiksim taaa- jostas vietu. Mazaakais starplaiks jau bija 7min un saapju ilgums mazliet vairak par 30sek, tad klausiijaas tonjus beebim un laikam dzemdes aktivitaati, prasiija vai varu paciest, teicu,ka jaaa. Tad nu vinja teica,lai meegjinu paguleet un taa mociijos liidz 6 liidz aizmigu, mazaaki intervaaali nebija. Veel pie taa visa varu teikt,ka uudenji gandriiz vairs vispaar netek. Vakar,kad saakaas stipraas saapes, teceeja man viegli rozaa kraasaa uudenji un bija mazliet izdaliijumi kaa gljotas(bruniigi).
Tad nu no 6 noguleeju liidz 9,celjoties vairaakaas x augshaa. Pamostoties- saapju nav, tik diivaini savilkts puncis. Pirms stundas saaka atkal saapeet galva, domaaju iemigt, bet saakaas atkal saapes dzemdes daljaa. Tad nu atkal man velk un ik pa laikam iesaapas stipraaak.
Gribeeju jautaat, vai tieshaam var taas kontrakcijas pazust uz paaris h vai arii tomeer taas ir viltus ? Par taam viltus es stipri shaubos,jo agraak taadas ir bijushas un + vel vakar tie gaishi rozaa uudenji liek domaat,ka process tuvojas. Veel,kas interesanti. Vakardien beebis bija vispaar super mieriiigs, maz kustiibu, bet,kad viss shis saakaas, tad saakaas ariii nereaala groziishanaas un spershana + esmu svaraa nokritusies par 4kg. Okey, dalja vareetu buut tie uudenji, bet paareejais?