Varbūt kādai ir bijusi līdzīga problēma, tāpēc pajautāšu šeit. Mokos ar stiprām sāpēm čurājot, biju tikko pie ārsta un teica, ka esot cistīts. Bet man tur viss ir tā kā saplaisājis, ir mazi asiņaini pušumi un tādas kā strutainas pumpiņas un tas viss ļoti sāp. Vai tas ir normāli pie cistīta vai arī tur ir vēl kaut kas un jāiet pie cita ārsta? Lūdzu palīdziet!
julenok, nē neapskatīja, tikai paņēma analīzes. STS domāju, ka tas nevar būt, jo pāris mēnešus atpakaļ biju pie ginekologa, pārbaudījos un nekā tāda nebija.
julenok, es jau teicu, ka varbūt tās nav pumpas, bet gan tie biezpienveidīgie izdalījumi. Viņi jau ar var tīri vizuāli neaiztiekot atgādināt baltas pumpas.
Bet nu jocīgs tas dakteris, ka pasaka, ka viss kārtībā.
STS domāju, ka tas nevar būt, jo pāris mēnešus atpakaļ biju pie ginekologa, pārbaudījos un nekā tāda nebija.
Man liekas, ka ir atsevišķi jāprasa analīzes uz sts, jo no parastās uztriepes to nenosaka... Vismaz kad es pārbaudos uz šādām lietām, tad man nākas piemaksāt klāt, bet parastā uztriepe ir par velti.
Anete, man liekas, ka tev piena sēne nav līdz galam izārstēta. Nopērc kādus 2 l kefīra un Bio lakto un dzer viņus tuvākajās dienās. Kā arī dzer daudz šķidruma. Vajadzētu kaut nedaudz palikt labāk.