Man arī ir visai labas atsauksmes - ir bijušas dažas nagu lakas, šobrīd ir viens ļoti smuka toņa vecrozā-nude lūpu spīdums un "lip glow", kurš gan nav tik foršs kā Dior variants toties ir, šķiet, 10 reizes lētāks :-D - man prasās vēl papildus balzāmiņu smērēt, jo sausina lūpas.
Vēl šobrīd no viņiem man ir 2 acu zīmuļi - tumši brūns un bronzīgs. Arī neko sliktu nevar teikt, īpaši metāliskajam par tādu cenu ļoti laba pigmentācija, noturība, spīdums. Vēl ir kādreiz bijis vaigu sārtums (nepatika) un tonālā krēma putas (patika).
Man pašai šķiet, ka tur ir vērts galvenokārt pirkt tieši zīmuļus, lūpukrāsas, lakas utt, īpaši ja tie ir spontānie un eksperimentālie pirkumi - viņiem ir interesanti un modīgi toņi un gana laba kvalitāte, bet par pūderveida produktiem gan vairāk jāpaskatās, jo lētajiem zīmoliem nav tik smalks produkta malums un tad ir grūtāk klāt. Man ir vairāki pūderprodukti no elf un lielākajā daļā gadījumu ir tā problēma. Otra lieta - iepakojums. Kompaktajam, ko gribēsi nēsāt sev līdzi vajadzētu būt izturīgā iepakojumā. Es ieteiktu paskatīties uz IsaDora produktiem, jo ēnu/pūderu maluma ziņā tas ir labākais, kas Drogu klāstā ir.