Sveikas. Vai kāda ir lietojusi šo šampūnu - HairBell. Kādas atsauksmes? Cena tomēr diezgan augsta 24.90 Eur, bet ja rezultāts būtu, nauda žēl nebūtu. 8-)
uzskatu ka tie ir pēdējie melo , bildēs meitenēm vai nu ir ielikts keratins vai pieudzēti mati, kas tipa ir izaudzēti ar šo maģisko šampūnu ... nekāds šampūns ne maskas vai da jebkāds cits līdzeklis nepalīdzēs tiem augt ātrāk .. tas ir atkarīgs no paša cilvēka matu struktūras.. bet ja velies uzdāvināt tādiem cilvēkiem , kas meklē muļķus naudu, tad AIZIET!!:-D
Žēl gan, cerēju, ka tomēr tāds brīnumlīdzeklis pastāv. :D Arī redzēju facebook to reklāmu, komentāros meitenes bija rakstījušas, ka efektīvs, bet gribējās noskaidrot, ko domā cosmo meičas. :D
Šis brīnumlīdzeklis ir apmēram tas pats, kas brīnumzālītes svara nomešanai :D Ja tiešām būtu tik iedarbīgs, tad par to jau pus pasaule zinātu un visas skraidītu apkārt ar gariem un bieziem matiem ;)
Žēl gan, cerēju, ka tomēr tāds brīnumlīdzeklis pastāv.
nekāds šampūns ne maskas vai da jebkāds cits līdzeklis nepalīdzēs tiem augt ātrāk .. tas ir atkarīgs no paša cilvēka matu struktūras..
Meitenes, matu augšanas stimulācijas "atslēgvārds" ir ASINSRITES/ASINSCIRKULĀCIJAS uzlabošana tajā apvidū! Var bāzt virsū papildus ķīmiju (ar šo vārdu jāsaprot "Sintētiku"), kas ir šampūnos, bet var arī vienkārši masēt skalpu (ādu, nevis ar nagiem vai pirkstiem braukāt PA ādu. Āda ir "jābīda"!). Šo te asinsrites uzlabošanos arī veicina visi šitie čili pipari, kanēļi, ampulas ar farmakoloģiskiem preperātiem, eļļas, utt. Bet ar tām eļļām arī uzmanīgi, jo dažas veicina matu izkrišanu :)
Es esmu lietojusi vienu citu matu augšanas šampūnu, taču efekts nebija nekāds, lai gan maksāja daudz dārgāk par Hair Bell un atsauksmes internetā arī bija daudz labas, bet tomēr nekā. Pēc tam man kkā tā ticība ir zudusi šāda tipa šampūniem
Ar savu frizieri tieši runāju par matu augšanu. Viņa pateica, ka nav pilnīgi nekādas nozīmes tam, kādu šampūnu lieto, vissvarīgākais esot labs kondicionieris, iemasēt matos kādu eļļu pāris stundas pirms matu mazgāšanas, veikt galvas masāžu. Vēl viņa piebilda, ka svarīgi, lai organismam netrūktu kāds vitamīns - ja ir disbalanss, tad visa pervēšanās būs bezjēdzīga.
Labāk taisīt sinepju masku matiem reizi nedēļā, sildīšanas efekts uzlabo asisns cirkulāciju un paātrina matu augšanu.
P.S. Kā arī pozas no jogas, kurās galva ir lejā :)