Matu krāsošana mājās.

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
Sveikas! Līdz šim matus krāsoju frizētavā, jo man ir gari mati, tad nu lūk, domāju ietaupīt, nopirku Lorea'l Casting Creem Gloss un nokrāsoju matus pati. Rezultāts šokēja, jo krāsa sanāca tieši tāda kāda bija paraudziņā uz mākslīgajiem matiem veikalā, nokrāsojās ļoti vienmērīgi. Frizētavā vienmēr sanāca tumšāki, un tad nācās gaidīt kad krāsa izmazgāsies, lai būtu mans vēlamais tonis.
Cik daudzas no jums matus krāso mājās? Varbūt padalaties ar pieredzi, plusiem un mīnusiem..(l)
25.02.2015 11:56 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
čupakabra - tā laikam arī būtu tā kļūda, ka nopirku jau krāsu, kura uz kastītes liekas tumša, pārāk tumša...bail, ka uz matiem būs gandrīz melna :(
Jau kādu laiku regulāri tusēju gar matu krāsu plauktiem gan Rimi, gan Drogas un nevaru saprast, kas jāpērk, lai nav zeltains spīdums un lai nav par tumšu... citur sanāk Light Brown, bet citur pat Dark blond (t) īsti nesaprotu, ko pirkt, tāpēc neesmu vēl nokrāsojusies, lai gan pašreizējā krāsa jau ir apriebusies ļoti :-/
Bet paldies! :)
16.03.2015 12:02 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
bail, ka uz matiem būs gandrīz melna

Nu parasti tā saka ņemt- ja gribi vienu toni, tad ņem tādu, kur uz paciņas ir drusku gaišāki,kā tu gribētu.
Nekrāso gan,ja ir par tumšu.
es tev iesaku savu jaunāko atklājumu- OLIA krāsas. Garnier.
Man tā ir tāda bomba, bez amonjaka, jo gribējās ko saudzējošāku pašreiz un krāsa uz maniem tumšajiem sanāca idenstska kā uz paciņas. Tiešām iesaku sākt ar to. Pallete no manas pieredzes tev sataisīs krietni tumšāku. to neņem.
17.03.2015 10:01 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Man mamma pa retam nokrāso. Man mati ir tumši,tumši brūni, gandrīz melni, un krāsu arī izvēlos tumši brūnu, lai atsvaidzinātu toni, tāpēc čē pē nekāds nevar īsti sanākt. :)
17.03.2015 10:04 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Tikai plusi, krāsoju mājās, frizētavā manu toni nemaz sajaut nemācēja un nokrāsoja tajā, kas riebjas (Kolonna, GC), krāsu/toni jaucu pati, mamma nokrāso. Šobrīd ir violetas "saknes" un matu galvas daļa, kas pāriet zilā krāsā galos. Pa vidu melnas šķipsnas. Telpās izskatās praktisi melni, bet saulē visas krāsas skaisti midz ^__^
Esmu trakoti apmierināta.
P.S. Arī galus griežu pati, jo katrreiz, kad apmeklēju frizieri "galu aplīdzināšanu" nākas ataudzēt 2 gadus..
17.03.2015 10:29 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
čupakabra - paldies :) skatījos arī uz to OLIA, bet nopirku Loreal, kura nomazgājas pēc cik tur reizēm, lai gan kā kura, citreiz nemazgājas nemaz :D
17.03.2015 10:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits