bez gredzena ir vecmeita?

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Tikko bija diskusija par gredzeniem uz zeltnesa. Apmeram virietis lohs, bet gredzens ir, tad jau nav tads lohs. Un bija viedoklis, ja sievietei nav gredzena tad vecmeita utt. Vai tiesam daudzi doma, ka precets cilveks ir vertigaks? Apmeram ta, ja esmu viena, tiekos ar kadu forshu virieti, bet vins nav mani apprecejis, tad slikti. Bet, ja esmu precejusies kaut ar traktoristu, tad visi redz gredzenu uz pirksta un esmu vertiga.
25.02.2015 09:19 |

Reitings 1114
Reģ: 12.02.2015
Jo aizņemts ir aizņemts - man nav nekad ienācis prātā aizņemtu vīrieti vētēt kā vīrieti nevis draugu.
Es visus viriesu vērtēju ka viriesus, tacū nav nācies gribet vinūs visus.Lai ari cik feini butu. Nu nav vēlmes gribet visus. :-P
26.02.2015 11:20 |

Reitings 1114
Reģ: 12.02.2015
Pretīgi iedomāties, ka vispār mūsdienās ir aktuāla tik aprobežota un lecīga domāšana.+

stellaglmr es atkal šo par tevi nodomaju. ja vīrietis simpātisks, nav momenta garib vinu ievilkt gultā. vari iedomaties? Un man ari sieviete var likties simpātiska, bet ari... nav velme ar vinu seksot. Ka var uzreiz ienakt prata seksot? Pat ļoti aprobežoti.

Es apbrīnoju sieviešu loģiku. Nav jābrīnās, ka liela daļa ir vientuļas.

un šo teici tu, par cik gam cosmo, gan ari dzive tadas ir zinu ļoti, ļoti maz. Tad pienemu ka tu runa par savu dzives pieredzi un savu draudzenu loku.;-):-P
26.02.2015 11:24 |

Reitings 480
Reģ: 29.01.2009
Varbūt ne vecmeita pati jutos, bet:
1) sabiedrība par tādu uzskata, ja ilgi kopā un gredzena nav. Nepatīkakms sociālais spiediens; gribot negribot ir jāsāk attiecību pārvērtēšana;
2) ja nav gredzena - brīva. Pat tad, ja pasaki, ka neesi, tas parasti netiek respektēts un jāsaskaras ar uzmācīgiem pielūdzējiem.
3) pat tad, ja ir gredzens, bet tas neizskatās kā saderināšanās gredzens, kanti piecirtēji mieru neliek.

Īsumā: sievietei, kura ir attiecībās, gredzena trūkums, kas būtībā apliecina apņemšanās nodibināt ģimeni, ir traucējošs. Tas ir vajadzīgs kā apziņai par attiecībām, tā arī, lai atvairītu iepazīšanās kārotājus.
26.02.2015 17:04 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
Gredzena esamība vai neesamība dažreiz palīdz saprast ne pārāk labi pazīstamu sieviešu uzvedību.
+++
taisnība nereti:D
26.02.2015 20:01 |

Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Kā reiz, tieši par gredzeniem šodien iedomājos. Esmu attiecībās jau ilgu laiku, taču kāzas man nekad nav bijušas "to do" listē. Būs - būs, nebūs - nebūs. Uz to neiespringstu. Brīžiem izbrīna tieši apkārtējo cilvēku spiediens. Kā esmu novērojusi - pēdējā laikā tieši gados jaunu sieviešu vidū. Manu draudzeņu lokā pārsvarā ir pieaugušas sievietes, kurām jau ir sava ģimene, dažām nav, taču ne reizi nav sanācis saskarties ar jautājumu no sērijas "Kad tad tu iestūrēsi laulības ostā?" Taču ja sanāk satikt savas vidusskolas paziņas vai klasesbiedrenes, visas kā viena skumji paraugās uz manu zeltnesi bez gredzena un secina, ka man galīgi neveicas privātajā dzīvē, jo vīra nav, bērnu nav. Brīžiem pat smaids sejā parādās, jo nesaprotu kas tas pa bumu pēdējā laikā tieši 20-24 gadu vecām sievietēm savas draudzenes, kurām vēl nav bērni un vīrs, norakstīt par vecmeitām. Neko nevienam nepārmetu, tik pasmaidu un aizdomājos, jo pirms dažām dienām 21 gadu veca paziņa ieminējās, ka man gan štruntīgi iet, jo nav ne bērnu, ne vīra pie sāniem. Eh, pasaule. :)
26.02.2015 21:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits