Ne gluži gredzens nosaka visu, bet precētā statuss liecina par to, ka cilvēks nebaidās uzņemties atbildību, spēj veidot stabilas un ilgstošas attiecības, ir uzticams, pastāvīgs un nopietns savos lēmumos. Apmēram to precētā statuss dod biznesa pasaulē. Jebkurā gadījumā - man kā cilvēkam šķiet vairāk simpātiski, ja tā var izteikties, pāri, kuri pēc kaut kāda laika tomēr apprecas, nevis vnk izvēlas draudzīgu neoficiālu līdzpastāvēšanu. Precības uzskatu par nopietnu lēmumu, kas daudz prasa no pāra un par šo to liecina kā par personībām...
Kas attiecas uz pašu gredzenu, manā izpratnē, ja vien darbs nav fiziski smags, kur gredzena nēsāšana var izrādīties bīstama, tad citi iemesli nenēsāt gredzenu šķiet absurdi un savā ziņā aizdomīgi. Jā, es sarunājoties ar cilvēku vienmēr pievēršu uzmanību ir/nav gredzens.
Piem., Kanāda bieži saskāros ar to, ka cilvēki nedaudz apjuka, redzot, ka mūsu gredzeni ir uz citas rokas (te pieņemts nēsāt uz kreisās, mēs nēsājām uz labās). Manam vīram uzradās pat ļoti uzmācīga pielūdzēja, kura atšuvās tikai tad, kad vīrs šai acīs iebāza savu laulību gredzenu un pirmā viņas atruna bija, ka viņš jau to nēsājot uz nepareizās rokas - tātad neprecējies... Lai nu kā, var jau pretoties stereotipiem un uzskatīt, ka gredzeni jau neko nenozīmē, bet mana pieredze rāda, ka nozīmē gan un daudz. Cik pamanīju, ārsti bieži uzmet acis uz gredzenu, citas māmiņas uzmet aci, potenciālie pielūdzēji arī ar skatienu uzmeklē roku utt.