Labvakar shajaa vakaraa....
Kaa jau vienmer peec padomiem griezhos pie jums - pie taam, kuras var uzmundrinaat, kuras var nolamaat, iedzelt utt...
Bet visi padomi ir labi un veeraa njemami...
Pedejos 4 meneshus musu gimenee ir iezadzies melnais posms, pat ne posms, bet vienkarsi visu laiku neveicas...
taatad
Par cik sezhu majas ar mazo, vienigais pelnitajs ir viirs, nav taa, ka vins man atsaka iedot naudu kaut kam, bet visu laiku mums atgadas kaut kadi neparedzeeti izdevumu, vienu menesi mashina saplist, jaamaksaa nenormals remonts, nakamo menesi zobs sak saapeet, aiziet pie zobarsta tur atklaj veel kadu caurumu, atkal tiek iztereta liela nauda, tad nakamo meenesi atkal mashina, tad viira mamma saslimst, vinjai japalidz finansiaali, jo zaales nenormali dargas. Un taa uz taadu apliiti, kur jau iesaistaas arii visadi sms krediti utt., Ja es meginu kaut ko ieekonomet, ietaupiit, tad sajuuta ka viirietis taa nedara. visu laiku ap vinju probleemas....
varbuut kads laasts? energija jaapatiira?? atbildes mekleeju jau pat tik taal...
par cik man maajaas mazais, vins juut ka mamma streso, raud..
ko gaidu no jums?? pat nezinu, ar asaraam aciis un bernu rokaas vnk gribeeju kaadam izkratiit beedu....