Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neveiksmes...

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Labvakar shajaa vakaraa....

Kaa jau vienmer peec padomiem griezhos pie jums - pie taam, kuras var uzmundrinaat, kuras var nolamaat, iedzelt utt...

Bet visi padomi ir labi un veeraa njemami...

Pedejos 4 meneshus musu gimenee ir iezadzies melnais posms, pat ne posms, bet vienkarsi visu laiku neveicas...

taatad
Par cik sezhu majas ar mazo, vienigais pelnitajs ir viirs, nav taa, ka vins man atsaka iedot naudu kaut kam, bet visu laiku mums atgadas kaut kadi neparedzeeti izdevumu, vienu menesi mashina saplist, jaamaksaa nenormals remonts, nakamo menesi zobs sak saapeet, aiziet pie zobarsta tur atklaj veel kadu caurumu, atkal tiek iztereta liela nauda, tad nakamo meenesi atkal mashina, tad viira mamma saslimst, vinjai japalidz finansiaali, jo zaales nenormali dargas. Un taa uz taadu apliiti, kur jau iesaistaas arii visadi sms krediti utt., Ja es meginu kaut ko ieekonomet, ietaupiit, tad sajuuta ka viirietis taa nedara. visu laiku ap vinju probleemas....

varbuut kads laasts? energija jaapatiira?? atbildes mekleeju jau pat tik taal...

par cik man maajaas mazais, vins juut ka mamma streso, raud..

ko gaidu no jums?? pat nezinu, ar asaraam aciis un bernu rokaas vnk gribeeju kaadam izkratiit beedu....
24.02.2015 22:18 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Man tāds loks ir visu dzīvi. Es ticu, ka pati piesaistu neveiksmes, jo nespēju domāt pozitīvi.
To cenšos mainīt. Skatos uz lietām gaišāk, neesmu pārliecināta vai tas ir iemesls, bet goda vārds, viss vairs nešķiet tik drūmās krāsās..

Atceros, ka pēc kārtējā negadījuma dzīvoklī draugs man uzbļāva, lai beidzot uz baznīcu aizeju. Tas gan bija sāpīgi.. Tāpēc varbūt neuzgrūd visu draugam..
24.02.2015 22:24 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Esmu bijusi pie raganas. Mamma aizveda. Nezinu pat vai ticu tam visam, bet viņa man teica, ka kāds man ir veltījis skaudīgus vārdus jaunai esot.. To varot noņemt, bet tie vārdi aizies atpakaļ tam cilvēkam. Es to nevaru citam novēlēt, lai cik es būtu egositiska, nevaru. Es ticu karmai un ceru, ka viss nokārtosies.
24.02.2015 22:26 |

Reitings 208
Reģ: 03.01.2015
manupraat, vajag meeginaat kaadus veidus kaa tev piepelniities piemeeram tad kad viirs var beernu pieskatiit, jo krediitos iegraabties vairs nevajadzeetu gan.... manupraat, taa kaa pavasaris tuvojas tev garastaavoklis arii uzlabosies, galvenais dzilli ieelpo un priecaajies, ka tev vismaz ir tas kas ir...:-)
24.02.2015 22:36 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Muusu gimenee arii ir bijis taads moments,ka es esmu peedeejaa ,kura var iemineeties,ka kaut ko vajag man pasai .Es saakumaa domaaju ,ka vajag iemineeties viiram ,ka viss negriezaas tikai ap "vina asi",bet tad domaaju- vins ir taads nervozs,kaskiigs bez visa mana teiktaa.Izdomaaju,ka vienkaarsi jaapieciess tas laiks ,un viss nokaartosies ar bizness lietaam utt!Saaku vinu uzmundrinaat vairaak,pati centreeties uz to,ka viss dziivee ir paarejoss.
Taa arii bija-viss nokaartojaas.Pagaaja gan taads labs laiks,kameer es pati iegaaju sliedees,jo es biju taa pieradusi sev neko nepirkt lieki, neteereeties emociju varaa,ka veel tagad ,ja viirs prasa,ko sirds kaaro,es teiksu-vai nevari luudzu aisuutit mazliet nadinu mammai .Esmu beigu beigaas sapratusi vienu lielu patiesiibu,ja maajaas ir taads miers-visi veseli,tad tas materiaalais kaut ka nespeelee nekaaadu lomu iisti.Galvenais veseliiba,visi paeedusi-paareejais noteikti ir otraa vietaa.
24.02.2015 22:43 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Es esmu pozitivs cilveks- man vienmer dzivee veicies, tada sajuta, ka ap vinju kaut kas melns, viss kam vins "pieskaras" noiet greizi..... Es meginu dzivot un ceret, ka rit bus labaak, bet jau apnicis... Un par darbu- nav taadu iespeju, taa teema esot sleegta no vinja puses....
24.02.2015 23:20 |

Reitings 307
Reģ: 25.01.2015
Varu pasūdzēties arī (abi pelnam), bet ekonomēju, krāju un tt. tikai es. Un draugs ir tas, kuram mūždien kaut kas notiek un vajag naudu. Tā pati mašīna vai zobārsts un citas lietas...
24.02.2015 23:28 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Emmanuelle +

Mums arī ir bijuši tādi periodi. Nemeklēju nekādus lāstus vai vēl sazin ko... Vnk nogaidu. Patiesībā, kamēr man vēders ir pilns, esmu siltumā un jumts virs galvas ir (un visiem ģimenes locekļiem ir tāpat), tad kaut kā prātā pat nenāk raudāt par to, ka ir bieži neparedzēti tēriņi un man pašai neatliek pāri nekādas diāžas ekstras. Nogaidu un vēlāk atļaujos kaut ko.

Mašīna lūzt (varbūt ir vērts iegādāties jaunāku, kas tik bieži nelūzīs?), zobi mēdz sāpēt (varbūt būtu regulāri jāapmeklē zobarsts, lai nerastos pēkšņi tik lielas problēmas?), cilvēki mēdz slimot (tas nenotiek bieži!), nu un lielu daļu tēriņu iespējams varētu kaut cik paredzēt vai novērst iepriekš dažās sfērās, ja vien regulāri tās apseko un laicīgi veic pārbaudes. Varbūt vērts nedaudz labāk menedžēt obligātās pārbaudes un pārskatīt kādu lietu reālo nepieciešamību, tādā veidā ieekonomējot un izvairoties no negaidītām situācijām tik regulāri.
24.02.2015 23:33 |

Reitings 307
Simts plusi Neons
24.02.2015 23:38 |

Reitings 307
Vispār tā jau ir dzīve, kad vienmēr būs kādi izdevumi. ;D
24.02.2015 23:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Neons+
24.02.2015 23:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!