Es neskatos, bet domāju ieslēgt. Man ir tiiiiiiiiiik ļoti garlaicīgi. Tā gribētos ar kaut ko parunāt, tāpat vien, pafilozofēt par dzīvi, bet vienīgais cilvēks ar ko es to varu izdarīt, esmu es pati :D :D
Rainyday, kā saka: tikai muļķis saka, ka viņš visu zina. Ja redzi, ka kāds ir virsotnē augstāk par Tevi, tam vajadzētu kalpot kā motivācijai kāpt vēl un vēl augstāk.
Par tām bumbām..paskties FB home and happines..laikam kkā tā. Meitene taisa uz pasūtījumu gan tās bumbu virtenes gan vel visādus gaismas objektus..kā vien sirds kāro :)
Kāpēc vienmēr ir kāds labāks? Vai vispār ir jēga kaut ko mēģināt, ja iespēja nokļūt pašā virsotnē tuvinās nullei?
Kādā ziņā labāks? Gudrāks, mērķtiecīgāks, kāds? Tas "labāks" ir ļoti subjektīvs jēdziens, manuprāt. Tāpat arī virsotne katram var būt savādāka. Jātiecas uz savu virsotni, nevis uz to, kur ir visi, jo tā taču vajag.
Es šodien biju tikties ar draudzeni, kuru nebiju vismaz gadu redzējusi. Dzīvojam burtiski 20min viena no otras, bet nebija sanācis. Un pēc gada vēl joprojām neviltots prieks viņu redzēt. (l). Laika gan nebija daudz, nedaudz parunajām, iedzērām kafiju.
Tagad atpakaļ darbā. Tik daudz ko darīt, bet es sēžu cosmo. Cik tipiski :D
Kāpēc vienmēr ir kāds labāks?
Mani nomoka šis pats jautājums. Bet es ceru, ka atnāks tas pats labākais, tad arī būs atbilde.
Tā speciāli jau nav pat jāsalīdzina. Liekas dari visu labi, jūties labi, viss sanāk, bet te degungalā uzpeld kāds, kam tas viss sanāk ātrāk, labāk, vieglāk.. Tad arī pabojājas prieks par saviem panākumiem.
Ļoti labs pasākums.
Šodien paveicu lielu lietu - nopirku biļetes lielajam vasaras ceļojumam, uzķēru labu cenu un vienkārši bija jāķer ciet, jūtos iedvesmota, esmu jau tur :)