laulājies
Sievietes vienmēr un visiem skatās uz pirkstiem? Man tas bija milzīgs pārsteigums, kad to uzzināju.To gan zināju. Pati automatiski ta daru. nereti lai ievertetu vai vecmeita , nu ka man reaģēt uz cilveku. :-D Tā nu tas ir neko nevar padarīt.
To gan zināju. Pati automatiski ta daru. nereti lai ievertetu vai vecmeita , nu ka man reaģēt uz cilveku. Tā nu tas ir neko nevar padarīt.
kubiete, jums tur darbaa interesantas personas nolasiijushaasta ir drosak stradat.Mazak klienti piesienas , nedod vizitkartes, nesuta ziedus un etc. ;-)
The..one, bāros šis "laulības" vai "saderināšanās" gredzens ir visvienkāršākais un ērtākais veids, kā atšūties no pašpasludinātiem kazanovām, kuri vienkāršu "nē" nepieņem par atbildi.+ un ta daudzviet dara. Visur motivacija lidziga + vel kada klat.;-)
bāros šis "laulības" vai "saderināšanās" gredzens ir visvienkāršākais un ērtākais veids, kā atšūties no pašpasludinātiem kazanovām, kuri vienkāršu "nē" nepieņem par atbildi.
nteresants ir apgrieztais variants - vīrietis, kaislīgs pielūdzējs, ar iesauļotu laulības riņķa strīpiņu uz zeltnešanemaz nevajag iesaulotu. Uz adas var manit ja ilgi nesats un nupat novilkts ;-) ir jauni skuķī ka šo monetu nemana.:-D