Sveikas!
Nesen izveidoju diskusiju, par to, kā pārsteigt vīrieti rītdien, "vīriešu dienā" (lūdzu nelabojiet, es zinu, ka tā gļuži nav vīriešu diena, bet es to tā gribu definēt :D ) .
Tātad - plāns ir rokā. ..tām kurām interesē :
Norezervēju viesu namu ezera krastā, vīrietim pateikšu, lai atbrauc man pakaļ pie manis, kur viņu sagaida mana vēstule ar karti , kur jādodas (atrast būs viegli), nopirku vīnu, jaunas glāzes, pi durvīm nolikšu 2 iedegtas lāpas, izlikšu sveces, sagatavošu fondī traukā šokolādes fonī, kā arī pasūtīju gaļas/siera plates kafejnīcā, un pagatavošu salātus. Nopirku pat pirts slotiņu, par kuras lietošanu un mērcēšanu nāksies vēl izglītoties, jo pirts lietās esmu vāja :D
Plāns ir labs, un vīrietis gamn jau būs priecīgs , bet negribu, lai ir standarta pieēšanas, ieiešana pirtī un nodošanās gultaspriekiem.
Vai kāda var ieteikt kādu intersantu izklaidi divatā ? Varbūt kāda spēle vai tamlīdzīgi ? Masāžu gan negribētu, jo tas visu varētu padarīt neveiklu, zinot to, cik slikta masiere es esmu, kā arī vīrietim ,pēc mugurkaula lūzuma , nav sevišķi jutīga tā zona !
Padalieties ar savām izklaidēm divatā, vai kaut spēlēm (izņemot riču raču :D) !
(l)