Atvainojiet,bet es neatbildēšu uz Jūsu negācijām!
Nav brīnums kapēc tas Mazais ta izrunajas jus pašas to naidu kurinat, šausmas es pajautaju palīdzību pēc drebem un jus man visas ta noliedzat.
39Apaviem drebem XS
Kads vel biznes kada tirgošana? Par ko Jus murgojat? Man personīgi ir ļoti nepieciešamas drebes ko vilkt pašai.. Varbut kadai ir aizķērušās kaadas drebes liekas ko varētu atdot?
Meitenees jus varat izpalidzet ar drebem varbut kadai ir liekas drebes?
Paceļūuuuuu...
Meitenēs palīdziet lūdzu.
Nespried visas par sevi. Nejau visas ir tik skopas ka Jus.
Kapēc uzreiz jābūt tik negatīvai attieksmei?
Meiteneees?!
Nu kapēc Jūs uzreiz tā?
Milas meitenes es loti atvainojos ka vaicaju Jums pec palidzibas kura man tiesam ir nepieciesama
Kads vel Mazais?! Selīna Jūs kaut ko nejaucat? To ka daudziem ir daudz maz vienlidzigs izmērs nenozīmē to,ka ka esot kaut kads Mazais. Mani Sauc Laura neviss Mazais.
Nu es jau Tiešām neesmu tāda man drēbes ir vajadzīgas sev.
Jo man nav labu drebju apavi ito salimeti tapec ari vaicaju seit palidzibu. Nestradaju Macos. Winterra kapec tada negativisms no Jusu puses?
Agresīva neesmu.
Iekopēju VISUS Autores ierakstus diskusijā, pārejot viņiem pāri man jau nerodas ticamība ka šī būtu nopietna diskusija vai arī nebūtu krāpniecība.
Kad tev prasa kāpēc nevari pati nopelnīt tu to atbildi tik vienā no pēdējām lapām ka lūk mācies, bet tiklīdz tev paprasa kādus izmērus vajag tā ļoti ātri atbildi. Būtu mums sniegusi vairāk informāciju par sevi, tas nenozīmē ka obligāti vajag personas kodu, bet vismaz iedod savu vārdu (bez uzvārda), paskaidro situāciju dēļ kā tev tiešām vajag šīs "labās" drēbes. Vispār kas tiek definēts kā labas drēbes? Cilvēkam kuram vajadzēs drēbes, būs vienalga cik labas viņas ir, bet pieņems to ko dod, nevis konkrēti tik labās prasīt. Varēji vel sniegt informāciju cik tev gadi vismaz.
Tiklīdz piemin tirgošanos tā uzreiz tu centies attaisnoties + neatbildēt uz "negācijām" kuras patiesībā šai forumā ir ļoti pamatotas jo citas meitenes ir apkrāptas.
Visu laiku tik pacel tēmu, prasot drēbes. . nu velns vai tad neredzi ka nevienam negribās tev tās īsti dot? Pati tad labāk labdarībai atdodu, vai ar tiešām kādai meitenei kurai uzticētos, tu šādu uzticību neesi panākusi.
Tad vel komentārs ka meitenes ir skopas, kāpēc skopa? Kās pamats kādam tev dot drēbes? tā ir mūsu izvēle kam mēs gribam tam mēs dodam, ar skopumu te nav sakara, bet gan ar to kam mēs uzticamies ko dot.
Vai nu tu sniedz mums normālu, detalizētu informāciju, kāpēc nevari strādāt papildus mācībām, kāpēc esi novesta līdz tam ka ir jālūdz citiem palīdzība, ģimene vai tad nav? Pasakiko konkrēti tev vajag - izejamās kurpes, kleitiņu(īsu, garu, krāsu), zābaciņus, kedas, botiņas, svārkus, blūzītes utt.
Sniedz informāciju kas mums palīdz tev palīdzēt un izraisa mums uzticību tavos nodomos, ja nevari to izdarīt, tad godīgi sakot ej ratā.