Neon, ļoti atvainojos, bet nesekoju līdzi katrai diskusijai katru mirkli :) feminisma diskusijā pieslēdzos vienai vai divām lapām, bet man galīgi kaut kā neaizrauj tās pārliekās kašķēšanās! Tur, manuprāt, jau notiek nevis viedokļu apmaiņa, bet gan konkrēti vērsti komentāri pret foruma antipātijām. Kamdēļ man tur iesaistīties? Viss tiek malts uz riņķi tā vien šķiet. Lūk tepat - es saku, ka nevēlos kašķēties, bet tu mēģini tālāk provocēt :) Neesmu ne liekule, ne kādu ir pienākums aizstāvēt. Ierakstu, kad sanāk vai gribās :) Bet nosūdzējusi jau esmu vai sūdzēšu tos komentārus, kuros rupji vai neadekvāti izsakās. Kā jau teicu, tad ticu, ka lapas administratori spēs izvērtēt, kuri komentāri tiek rakstīti noteikumu normās, bet kuri nē.
Labi viss, nu jau gan pietiek :) Nekas personisks no manas puses, neņem ļaunā, bet nevajag arī attaisnot savu vai citu foruma dalībnieču nemāku komunicēt ar to, ka šeit ir sava pasaule :) Manējais pamazām sāk krākt klusāk, tādēļ neturpināšu diskutēt par negācijām pirms miedziņa :) Ata!