Krievijas pilsonība

Reitings 24
Reģ: 20.02.2015
jautājums tām, kam Krievijas pilsonība

cik viegli bija to iegūt? par ko eksāmeni?

lasīju, ka tagad viss atvieglotāk - man vecāki ir dzimuši un strādājuši PSRS un man kā viņu atvasei ir atvieglojums, it kā
22.02.2015 00:31 |

Reitings 538
Reģ: 15.02.2015
.Pāvelnieks, acīmredzot, galīgi neesi kompetents šajos jautājumos.

LOL es būtu kompetents, ja teiktu atsakies no ES Latvijas pases un ņem krievijas :-D Nu neredzu tajās krievijas pasēs nekādus plusus :-D
Ne pa velti visi krievijā, kam atļauj līdzekļi kārto sev eiropā uzturēšanās atļaujas un ja ir iespēja mēģina dabūt es valstu pases :-D Arī šeit Latvijā...
22.02.2015 12:42 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Nu neredzu tajās krievijas pasēs nekādus plusus

tu neredzi, bet loģiski spriežot, ja reiz autori šis jautajums interesē, tad viņa plusus saskata :) Kādēļ tik ļoti jāpiesienās un jāmēģina parādīt sava taisnība, kuras vienkārši nav? :)

Mans onkulis pārvācās uz Krieviju pēc kāzām, piedzimis ir arī bērns. Gan biznesa, gan sadzīves jautājumos viņam klātos vieglāk, ja būtu Krievijas pilsonis.
22.02.2015 12:46 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
.Pavēlnieks

Nu, maksāja tiešam kaut kādu pieklājīgu summu. Lielāku, nekā Latvijā. Cik konkrēti neatceros, jo paziņas izskātīja šo variantu pirms 4 gadiem pirms 2. bērns piedzima. Un katru gadu ši summa aug. Protams, tagad, kad rublis ir dirsā, tas noteikti nav izdevīgi.
Un par profesijām runājot: otrs paziņa pabeidza Krievijā pilota apmācību (universitāte) un pēc nobeiguma viņam pateica, ka ja viņš grib turpināt strādāt Krievijā - jāņēm krievijas pilsonība. Cilvēciņš paņēma un ne mirkļa nenožēloja.
22.02.2015 14:09 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
blackberry, tādiem gadījumiem ir paredzēts augsti kvalificēta speciālista vīza. Vienīgais, ja vinš netaisījās iestāties valsts valdības aprindās. :-D
22.02.2015 19:44 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Man, piemēram, ir gan Latvijas, gan Krievijas pase. Tā teikt - divpilsonība.

Krikstiine, kopš kura laika ir iespējama Latvijas un Krievijas dubultpilsonība? Vismaz PMLP pieejamā informācija saka, ka Krievija nav starp tām valstīm, ar kurām Latvijas pilsoņiem ir iespējama dubultpilsonība.

http://www.pmlp.gov.lv/lv/sakums/pakalpojumi/pilsoniba/dubultpilson%C4%ABba-un-pilson%C4%ABbas-re%C4%A3istr%C4%81cija/dubultpilsoniba/dubultpilsonibas-pielaujamiba.html
22.02.2015 19:53 |

Reitings 233
Reģ: 24.09.2013
julenok, tas, ka Tu dievini Krieviju, nevienam vairs nav noslēpums. Kur tēma par slāvu zemi, tur klāt julenok ar savu slavināšanu. Tikai man nav skaidrs tad, ja tur VISS ir labāk, nu kāpēc Tu mokies, šeit dzīvojot?
22.02.2015 19:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits