Šodien apbraukājot Rīgas lielākos tirdzniecības centrus un redzot veikalu piedāvājumu, radās šoks, jo liekas, ka nopirkt kvalitatīvu apģērbu vai apavus, kuru kvalitāte atbilst cenai ir gandrīz neiespējami!
Kur Jūs parasti atrodat kārotās lietas? Ir dažādi labi privātie veikaliņi par kuriem daudzi nezin! Padalamies info!
:)
man arii dazreiz sausmina veikalu piedaavaajums, jo izstaigaajot tos nekas iipashi neiepatiikaas, taapeec saaku mekleet pa internetveikaliem un ar tiem atkal noshaavu greizi...:-/
Es pirms pāris nedēļām nopirku skaistu veļu CHANGE veikalā Alfā, nezinu vai vēl ir atlaides, pirms tam maksāja 60 eur par komplektu, nopirku par 18 eur (l)
Mani vairāk šausmina nevis piedāvājuma trūcīgums un kvalitāte, bet cenas par draņķīgas kvalitātes izstrādājumiem. Ja es pērku lēto šmotku, tad es apzinos, ka kvalitāte ir tāda, kāda ir. Ja es maksāju salīdzinoši lielu cenu par lupatu, kuras kvalitāte ir zema, tad jā, dusmas.
Arī nedaudz iejaukšos ne pa tēmu bet meitenes kurām ir lielas krūtis kur jūs pērkat apakšveļu? cik skatijos lindex vai H&M u.c. visur ir līdz C izmēra krūtīm, bet man ir stabils D :(
Jā, H&M es arī pērku apakšveļu, labi kalpo un piedāvājums patīk, specializētajos veikalos, kā Lauma, Rosme, VOVA nepiesaista modeļi un citos veikalos atkal ir vainu riktīgs push&up, vai vispār bez polsterējuma :D
Pēdējā laikā esmu sākusi iepirkties internetveikalos, kādreiz neiepirkos, bet tagad ir pienācis laiks, ka pa veikaliem staigāt vienk. riebjas, tad nekas cits neatliek un par brīnumu nēesmu ne reizi nošāvusi greizi ar internetveikaliem, apavus gan nesūtu internetā.
Jā, H&M es arī pērku apakšveļu, labi kalpo un piedāvājums patīk, specializētajos veikalos, kā Lauma, Rosme, VOVA nepiesaista modeļi un citos veikalos atkal ir vainu riktīgs push&up, vai vispār bez polsterējuma
Jā, man gluži tādas pašas domas.
Lindex tagad vēl daudzkur ir palikušās atlaides uz apakšveļu un tur nu gan bija mizlonīga izvēle uz D izmēra krūšturiem. Es savam B jau nokavēju, viss izpirkts (t)
Pievienojos par Rosmi. Tieši kvalitātes ziņā. Origo outletā man gan patīk tikai nedaudzi modeļi, jo, piemēram, ziemā galīgi negribas gaišzilas un rozā veļiņas, tas dizains arī neuzrunā, bet nedaudzus modeļus var atrast. Cenas - biksītes 2-6 eur, krūšturi 6 eur un uz augšu.
Rosmes veikals vai outlets būs ideāla vieta It's my life, tur ir lielie izmēri! :)
Man nelikās, ka Rosmes veļa ir lēta! New Yorker un H&M no lētajiem veikaliem smuka veļa. Uz atlaidēm tai pašā CHANGE.
Its my life, neticu, ka kaut kāda brenda krūšturu dēļ gandrīz nokļuvi slimnīcā. Ticu tam, ka nepareizi izvēlējies izmēru vai krūštura veidu savām krūtīm, bet nekad neesmu piedzīvojusi nāves briesmas nopērkot h&m krūšturi! :D :-D:-D:-D
Varbūt tagad ir pienācis laiks braukt uz normālu valsti, kā Angliju?
Jūs reāli tērējat savu laiku, nervus lai kautko atrast, un maksājiet astronomiskas summas, par lietām, kas nav to vērtas, jo to ko atradīsiet, tas noteikti, Latvijā, var nebūt oriģināls, zinot to, cik pazīstami cilvēki, kas Latvijā tirgo brendus, to vien saka, ka Latvijā pārsvarā ir feik produkcija, un oriģinālu ir grūti nopirkt.