Labaakaa rakstura iipasiiba.

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kaada ir juusu labaakaa rakstura iipasiiba peec juusu domaam?Vai kaadreiz nav naacies piedomaat pie taa,ka tas nemaz nav tik labi,ka jums ir sii iipasiiba,jo to "kaads izmanto"?
Viena no manaam labaam iipasiibaam ir dosana !Peedeejaa laikaa tomeer esmu aizdomaajusies,ka arii to vajag dariit ar meeru...Manii ir paraadijusies taada interesanta sajuuta.Kaadreiz liekas,jo vairaak dod,jo vairaak gaida ,bet taa "paldies" pateiksana naak ar noveelosanos!
Kaa ir ar jums meitenes?
21.02.2015 17:32 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
Piekrītu Kubietei. Godkārīgu īsti neuztveru kā labu īpašību, reti kurš cilvēks spēj to noturēt normas robežās un necelt snīpi pa augstu.
21.02.2015 21:26 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Mana labaakaa iipashiiba ir egoisms sapraata robezjaas. Neesmu pilniiga maita, bet arii neesmu labestiibas iemiesojums.
21.02.2015 23:17 |

Reitings 233
Reģ: 26.01.2015
Sekojot tendencei, arī pajautāju vīram, kas viņam sakāms. Protams, sākumā tika pateiktas lietas, kas ir pārāk neķītras, lai te rakstītu. :D Bet visā visumā - pieejot nopietnāk, lai gan tobrīd bija pie auto stūres, kad zvanīju, viņš sacīja, ka es netaisot liekas problēmas, es neesot no zāģējošajām un sīkumainajām, un vispār tā viegli un brīvi pa dzīvi esot ar mani. :-)
21.02.2015 23:34 |

Reitings 70
Reģ: 04.01.2015
Pildu solījumus. Un, ja kaut kas notiek tā, ka nespēju izpildīt, tad ļoti pārdzīvoju.
Kaut vai elementāri- ja apsolu pārzvanīt, tad to izdaru. Esmu pamanījusi, ka liela daļa aizmirst. Varbūt man vienkārši ir pārāk laba atmiņa... :)
21.02.2015 23:46 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti biezi "godkaariiba" iet kopaa ar augstpraatiibu,varbut pat arii ar egoismu .
Domaaju ,ka cilveeki ar godkaaribas iipasiibu taalu vareetu tikt,jo viniem ir veelme buut labaakiem visur un vienmeer!Tas nemaz nav slikti.Parasti dziivee izsitaas loti taalu.Vareetu tikai veel piemest visaa ,ka viniem noteikti nav ne laika,ne veeleesanaas iedzilinaaties citos cilveekos-vini faktiski dziivo sev!
22.02.2015 16:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits