Universitāte, ballītes un jautra laika pavadīšana...

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Hey, meičuki!

Šī gluži nav ne padomu diskusija, ne kritizēšanas, vienkārši ienāca prātā.

Kādas esat pēc dabas - ballētājas vai drīzāk tomēr klusas un mierīgas? Vai prasās tusiņi un klubošana, vai tomēr labāk jūtaties pasēdēšanā šaurā draugu lokā? Šis vairāk tieši studentēm :)

Un, ja kāda studē vai ir studējusi Anglijā - vai izbaudījāt ballēšanos angļu stilā? Manuprāt, tas, kas te darās, brīžiem ir pilnīgs sviests :D

Interesē, jo man galīgi, vispār, burtiski nekad "nevelk'' uz tiem klubiem, principā lai es ietu, tad ļoti sevi jāpiespiež. Ne vienmēr, bet lielākoties vismaz.

Principā nav tā, ka tas būtu dēļ blakus lietām, drīzāk - vienkārši man ne silts, ne auksts par ballītēm un tāda veida izklaidēm.
Brīžiem liekas, ka es šādi visu jaunību laižu garām :D
20.02.2015 21:54 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Studiju gadi ir viens no labākajiem laikiem dzīvē (l)

Man vairāk iet pie sirds ballītes, kas notiek, teiksim, kojās, nevis klubos, jo tad ir visjautrāk - pilnas kojas cilvēkiem, istabiņas pārtop par deju zālēm, ir burzma, cilvēki, srunas viss, viss :) Bet šad tad aizeju arī uz klubu, bet pēdējā laikā neesmu tur rādījusies, neprasās :)

bet jā, kojas ir tās, kur ir visa jautrība, 3dienas vakaros viss pārvēršas, un 4dienu rītiem arī piemīt sava veida maģija, kad bez viena aliņa tomēr nevar turpināt dienas (studiju) gaitas :D :D
20.02.2015 22:47 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Man kursabiedri jau trijos pēcpusdienā iet uz krogu "iesildīties".

LV studenti jau arī šad tad piekopj šādu paksi :D :D
20.02.2015 22:49 |

Reitings 81
Reģ: 07.09.2013
Studiju pirmos divus gadus noballēju tā, ka vēl tagad nesaprotu, kā tā varēja ballēt. :D Tad kaut kā automātiski izklaides pieklusa un mainījās to veids. Atceroties tos trakos laikos, arī gribas jautāt, kad tad, ja ne studiju laikos? Pagājuši kādi 4-5 gadi ar stipri mierīgāku brīvā laika pavadīšanu, bet varbūt, ka atvērsies kāda otrā aura un sagribēsies vēl kaut nedaudz patrakot.

Esmu padzīvojusi arī Anglijā, bet klubos tā arī nepabiju. Godīgi sakot, pietika jau ar to, ko uz ielām vakaros varēja manīt. Bet jā, klubi/bāri veras ciet jau tad, kad LV daži tik no mājas izklīst. Toties atceros, ka piektdienā pēc darba jau gājām uz bāru, kur cilvēku netrūka jau piecos vakarā, tātad ātrāk sāk un ātrāk beidz.
20.02.2015 22:51 |

Reitings 19
Reģ: 17.08.2014
MoonLady, arī labi! Jo ātrāk, jo labāk! :D Neies tak laiku pa velti tērēt :D
Ja nav noslēpums, kurā pilsētā dzīvo? :)
21.02.2015 01:28 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Studiju gados biju ļoti, ļoti aktīva ballētāja. Vairāk atmiņā palicis tieši tas, nekā pats studiju process :-D

Es gan neliegšos, es arī tagad mīlu ballēties, protams, sanāk mazāk, jo darbs, pienākumi, vīrs arī drusku mani piebremzē, bet tik un tā. Varbūt tie tagad ir salīdzinoši mazāk klubi, vairāk tādas mājas ballītes, kāda pasēdēšana, bet joprojām patīk arī no sirds izdejoties.

Vienīgi stipri atšķiras mana tā laika un šī brīža izturība, kādreiz varēju pēc visas nakts iztikt ar pāris stundām miega, pavadīt dienu un vakarā atkal biju gatava kaut kur skriet. Tagad, ja piektdienā ejam ballēt un, ja sanāk gulēt doties sestdien no rīta, tad atlikušo nedēļas nogali esmu pilnīgs dārzenis, vajag diezgan daudz laika, lai atietu atpakaļ sevī.
21.02.2015 07:43 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Iztusējos, kad bija 14-17, pēc tam kategoriski izslēdzu alkoholu,neesmu dzērusi 3,5 gadus , tusēt neeju, Vecrīgu neapmeklēju, man ir 21, patīk mājas pasēdēšanas, alkoholu neciešu , bet mīlu reizi mēnesī vismaz uzkurināt ko no dabas augušu :)
21.02.2015 08:03 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Nekad neesmu bijusi baigā tusētāja. Un vispār arvien vairāk gribas mieru un klusumu.
21.02.2015 08:21 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Kādas 2x pusgadā apmeklēju Vecrīgu, tas īsti nav man. Mājas pasēdēšanas ar iedzeršanu un uzkošanu patīk daudz labāk:-)
21.02.2015 08:28 |

Reitings 297
Reģ: 29.01.2009
arī studēju UK. pirmajā gadā sanāca visai daudz iet uz klubiem un pabiem, bet tas bija tīri sociālos nolūkos. nu jau divus gadus strādāju klubā, tāpēc brīvaja laikā ne prasās, ne gribas atgriezties klubā :D tiesa, man ir paveicies, strādāju klubā, kurš nav paredzēts studentiem, bet gan turīgajiem ļautiņiem.. tā ka tās briesmas ikdienā neredzu :)
21.02.2015 08:40 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Es arī piederu pie tām, kas no 15-16 gadu vecuma sevi izsmēlušas un, lai cik arī dīvaini neizklausītos, spēļu vakari ar kādu vīnu vai aliņu izklausās daudz labāk. Neesmu no tiem cilvēkiem, kas iet uz klubiem izārdīties un izdejoties, patīk bāros pasēdēt, kur nav tik skaļa mūzika un var actually ar kādu sarunāties. (l)
21.02.2015 08:48 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
nekad īpaši lielas ballītes un klubi nav saistījuši. bērnībā mamma teica, ka neesmu viņas meita, jo neejot uz diskotēkām (pamatskolas gados) :-D

vienmēr labāk ir paticis tikai tuvāko draugu lokā pasēdēt un pačillot. bērnībā sēdēju un labprātāk lasīju grāmatas.
arī tagad priekšroku dodu mājas ballītēm ar viegliem kokteiļiem, kopīgi ceptām picām.

klubi un lielas ballītes pāris reizes gadā, kad visas draudzenes savācamies. agrāk bija beachparty, kuru tiešām labprāt apmeklēju, tgd summersound nepatīk..

laikam kļūstu veca. :D
21.02.2015 10:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits