Baseins un hlors

Reitings 391
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, daiļavas!

Nesen esmu sākusi apmeklēt baseinu, viss ļoti patīk, izņemot divas lietas, par kurām arī gribēju pajautāt jūsu pieredzi un ieteikumus. Ja negribat lasīt visu penteri, jautājumi ir boldā :-)

1. Nu jau trešo nedēļu pēc kārtas man pēc peldēšanas baseinā sāk sāpēt galva. Pameklēju informāciju internetā, un starp iespējamiem iemesliem var būt nepietiekama/nepareiza elpošana, taču šādā gadījumā sāpēm būtu jāpāriet dažu stundu laikā. Pagājušajā nedēļā man sāpes tikai pieauga un pazuda tikai nākamā rītā. Vēl minēta iespējama alerģija no hlora, bet vai tiešām tā izpaustos šādās galvassāpēs? Vai jums ir bijušas galvassāpes pēc baseina apmeklējuma? Ja jā, kādi bija iemesli?
2. Man riebjas, ka viss pēc peldēšanas smird pēc hlora: peldkostīms, āda, mati... Kādus ķermeņa un matu kopšanas līdzekļus izmantojat pēc baseina apmeklējuma? Agrāk gāju uz vienu baseinu SPA centrā, tur bija uz vietas kaut kāds speciāls līdzeklis, kas hlora smaku labi izņēma, tagadējā vietā tāda nav. Mani parastie matu kopšanas līdzekļi arī īsti netiek ar to hloru galā - mati jāmazgā vairākas reizes no vietas, kas ir apgrūtinoši, ņemot vērā, ka manējie ir līdz jostas vietai...
20.02.2015 19:11 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Pēc baseina man nekad nav bijušas galvassāpes, gluži pretēji endorfīna deva garantēta ja esi cītīgi peldējis (l)
Baseins kuru nekad neapmeklēšu un no kura man arī peldkostīms un āda smirdēja pēc hlora ka nevarēja atmazgāt ir Ķīpsalas peldbaseins, ļoti nepatika.
Olimpiskajā centrā viegli nomazgāju ādu ar dušas želeju un matus ar šampūnu.
Vēl ir opcija Baltic Beach hotel kur ir jūras ūdens :-) cenas ziņā neko diži neatšķiras no tā paša Ķīpsalas šaušalīgā baseina :-)
23.02.2015 13:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits