Laba retorika: ''ceriet, ka jūsu bērni būs ideāli, citādi manējie viņus atspārdīs'' Ideāla mamma!
kā jutīsies bērns Latvijā ar divām mammām vai diviem tētiem? Viņu nesapratīs, viņu apsmies, uzskatīs par dīvainu. It is how it is. Un nevajag te purpukšķēt kaut ko, ka visi vienādiem, man ļoti patīk geji un tamlīdzīgi. Sabiedrība nav gatava, kā jau teicu.Ja pieņemam,ka homoseksuāls pāris bērnu ir adoptējis nevis kāds iznēsājis(surogātmāte vai kāds no partneriem),tad es domāju,ka ar visu apsmiešanu,bērns mīlētā ģimenē jutīsies daudz labāk nekā bērnu namā. Turklāt neesmu redzējusi,ka kāds ietu ar izšūtiem tekstiem uz džempera vai piespraustu zīmīti par to,ka viņš ir gejs,vai viņa vecāki ir geji.
nav svarīgi, vai redzēšu seksa ainiņu parkā starp V+S vai V+V / S+S.
Turklāt neesmu redzējusi,ka kāds ietu ar izšūtiem tekstiem uz džempera vai piespraustu zīmīti par to,ka viņš ir gejs,vai viņa vecāki ir geji.
Mani-Nē
Painteresējies, cik Hitleram bija draugu ebreju, būsi pārsteigta Bet ko nu kurš saprot ar vārdu ''draudzība.'' Propaganda ir tikai tavā prātā.
Tu laikam galīgi nesaprati, ko es ar to gribēju pateikt.
Latvijā tu diez vai arī to redzēsi.Nu,bet tieši tā,ka to neredzēs,tad pasaki man kā,ja ne speciāli par to ziņojot,bērna skolasbiedri uzzinās,kādas orientācijas ir viņu vecāki?
Latvijā tu diez vai arī to redzēsi. Jā, viņi būtu mīlēti ģimenē, varbūt pat būtu cilvēki, kas pieņemtu un draudzētos, bet "pa lielam" sabiedrība būs nosodoša pret bērnu un ģimeni, kurā audzis....Latvija sabiedriba vispar nosoda gandriz jebko. Esi miljonars-zaglis, esi sēnieks-luzeris, nestrada-ej mekle kaut setnieka darbu slinkis, un etc. jebkura gadijuma nosodis. :-D
homoseksuāļus kā normālu sabiedrības daļu
Nē, ne jau mammas. SABIEDRĪBA iemāca.Pirmā sabiedrības daļa ar ko sastopas mazulis,ir mamma un tētis,turklāt šī sabiedrība apkārt bērnam ir ilgi,tad arī aptuveni tiek noteiktas atsevišķas vērtības,kas tiek ieliktas bērnam šūpulī. Tas gan,protams,neizslēdz faktu,ka tu savu bērnu uzreiz vedīsi un audzināsi kopā ar kādu mazpilsētas pūli,tāpēc iespējams tev ir šāds uzskats.
ja neviens pat nedrīkst uzzināt, kas ir viņu vecāki?Kur es teicu,ka nedrīkst uzzināt? Es saku,ka speciāli ar to neviens neplātās un bērnu,uz dārziņu vai skolu atvedot,nestāsta kāds gejs vai lesbiete viņš ir,jo tā vienkārši nav tik būstika lieta,ko uzsvērt,bērnam stājoties izglītības iestādē.

Vērtēju pozitīvi! Tie praidi tikai provocē naidu un sašķeltību