Esmu mazliet nesaprašanā..

Reitings 7
Reģ: 18.02.2015
Pēc 1 gada sapņiem sanāca beidzot uz Rīgu pārvākties dzīvot,jo bija mājās viss jāsakārto pareizi,nevarēju tā visu pamest iesākto,Vecrīgā te dzīvoju miers te liels un viss par rokai apkaŗt,te forši man patīk baudu te dzīvi:)Esmu jauns pieaudzis vīrietis,bez meitenes, tapēc domāju CAPS vienu no jums rīdziniecēm:),jo vīrieša dzīve jau bez patstāvīgas meitenes nav iedomājama,arī pašam gribas apskaut,kādu meiteni un nelaist vairs vaļā un saukt viņu par savējo.Bet ir bet,es zināju labi savu gaumi līdz nesāku dzīvot Rīgā.. nebiju domājis,ka Rīgā ir tik daudz skaistu meiteņu,šeit desmitiem meiteņu atbilst manai gaumei.. skatos uz šo visu lielām acīm tagad,kuru no visām izvēlēties?Jūtos,kā konfekšu veikalā samulsis no lielās izvēles..viss apkārt vienās konfektēs,bet,kuru?:)Kā jūs pašas izdarat izvēli?:)
18.02.2015 23:22 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
zheel, ka to pashu nevar teikt par virieshiem rigaa
19.02.2015 11:41 |

Reitings 7
Pirms laika biju iegājis iepazīšanās saitā 1nā un sapratu,ka varu tur vairāk kā puses meiteņu numurus dabūt..jo es sevi uzskatu par jaunu normālu vīrieti,un pēc matemātiskiem likumiem sanāk,tad,ka jebkurai meitenei gandrīz patiks normāls jauns vīrietis.
19.02.2015 11:52 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
miljons ++++++
19.02.2015 11:54 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Kad pienāks īstais brīdis tad arī būs īstā, ja meklēsi un iespingsi rezultats bus 0 :-)
19.02.2015 12:05 |

Reitings 7

Ar meitenēm viss ir vienkārši,sapucējas un viss..
Ar vīriešiem ir tā,ka vīrietim sevi gadu desmitiem jāslīpē sevi kā dimantu,lai kļūtu iekārojams sievietēm..vīrietim jābūt kaut kam..ja es uzstādītu tādas pašas prasības kā jūs pret mani,Rīgā jau nebūtu meiteņu/sieviešu tikai dažas uz visu Rīgu..bet man kā vīrietim nav svarīgi jūsu statusi,izglītības,panākumi jo jūs esat sievišķīgi radījumi,kurus jāmīl par to,ka esat tādas kādas esat saista jau jūsu vājība,ka esat vājas ne jau jūsu stiprums:)
19.02.2015 12:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits