Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pašsajūta

Reitings 19
Reģ: 17.08.2014
Hej, dāmas! Zinu, ka visās šajai līdzīgajās diskusijās, autores tiek noliktas. Bet man vienkārši gribētos dzirdēt jūsu pieredzi / viedokli. Pēdējo dienu laikā jūtos drausmīgi - vēders sāp, ir jūtīgs, nevaru pagulēt uz viņa, nepatīkami ka pieskaras, trūkst elpa. Esmu emocionāla, draugs kaut ko pasaka un es vienkārši raudu. Visu viņa teikto uztveru saasināti un tikai pēctam saprotu, ka nebija jau par ko. Mēnešreizes šoreiz par 12 dienām ātrāk un ilga neraksturīgi man - tikai 4 dienas. Esmu jau iepriekš līdzīgi jutusies, skrējusi pēc grūtniecības testa, bet nekad nekas nav bijis. Tapēc arī tagad nesteidzos ar lēmuma pieņemšanu. Bet intereses pēc. Nezinu pat ko īsti gribu sagaidīt. :-) Nedzīvoju arī LV, un šeit sistēma ar dakteriem ir mazliet savādāka. Vai manas sajūtas, biežās vēdersāpes un viss ko pieminēju, varētu maz sasaistīties ar grūtniecību? Vai man vienkārši ir problēmas ar vēderu?
P.S dzīvesveids nav mainijies, stress īsti nekāds, ja nu vienīgi dēļ maniem emociju uzplūdiem. (t)
18.02.2015 23:18 |

Reitings 126
Reģ: 27.07.2014
nu un ko tu gribi no mums? viss ko mēs tev varam pateikt, lai ej pie ārsta, nu ja nav tādas iespējas tad jau neko..
18.02.2015 23:24 |

Reitings 19
Es zinu, ka ja turpināšu tā justies - došos pie ārsta. Bet nevēlos steigties laikam pa priekšu - ja nu vienkārši esmu ko nelāgu apēdusi vai ko, un skriešu pie ārsta?! Gribēju tik viedokļus dzirdēt, like I said.
18.02.2015 23:32 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Esmu jau iepriekš līdzīgi jutusies, skrējusi pēc grūtniecības testa, bet nekad nekas nav bijis.

Es pēc pirmās viltus trauksmes par sevi tik ļoti nokaunējos, ka nekad vairs pie katra sīkuma grūtniecību nesēju. Mācies arī tu no kļūdām, būs vieglāk dzīvot.
18.02.2015 23:39 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu hormoni iespējams svārstās. Varbūt kāda ģinekoloģiska kaite slēpjas dziļumā... Var būt vnk tāda mēness fāze vai iestājusies rutīna, kad besies un esi raudulīga, jo tev viss ir apnicis.
18.02.2015 23:39 |

Reitings 19
Pavisam iespējams, ka vainīga kāda mēness fāze, bet drošības pēc rīt nopirkšu testu. Apnicis gan nekas nav, viss ir labi, gan ar puisi, gan darbā...
18.02.2015 23:46 |

Reitings 210
Reģ: 29.10.2014
Nu ja jau iepriekš tā ir bijis, bet tā nav bijusi grūtniecība, tad jau šoreiz arī neesi stāvoklī. Ārstu gan vajadzētu apmeklēt. Tev visas tās sajūtas nav pirms MR?
20.02.2015 17:08 |

Reitings 19
Princessin, es arī iedomājos, ka tā varētu nebūt grūtniecība. Un mazliet ir sajūta, kā pirms MR, mazliet velk lejasdaļā un vispār slikta dūša gandrīz visas dienas garumā, nemaz nerunājot par rītiem un vakariem. Uztaisīju 2 testus - abi negatīvi. 12 martā tikai tikšu pie ģimenes ārsta un tikai pēctam sazin kad pie ginekologa. Parcik nedzīvoju LV bet gan UK, neko no tiem ārstu apmeklējumiem negaidu. Bet kaut kas ir vainas, tikai nezinu kas. :-/
20.02.2015 22:21 |

Reitings 155
Reģ: 30.04.2014
Man arī šādas sajūtas bija pirms MR kādu laiku atpakaļ. Arī biju jau satraukusies, ka nu tik būšu iekritusi, jo parasti nekādu tādu sajūtu pirms MR nav. Tā arī nezinu no kā tas bija, jo pārgāja pats no sevis.
21.02.2015 15:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits