Neesmu dzirdējusi, ka sistu kādam pa zobiem, bet mūžam īgnas un neapmierinātas gan ir redzētas.nu redzi vinas ari neieplauka un nesit pa dibenu. Ari skolotaji vidusskolnieku diez vai pļaukās , jo zin ka var dabū pretī.Bet mazo cilvēkbērnu kāpēc var? Tak runaujat ar tiem vecakiem, ja nesaprot lai vadiba bernudarza runaa.
Kasiere tak nesit tev oa zobiem jo redz jau 11 stundu rukā.Sist jau nesit, bet padomāt gan var. Tieši ar to arī diskusija sākās - par to, ka audzinātāja pateica, ka knapi var saņemties, lai neiesistu. Domā, ka pārdevējai nav tāpat? Mediķim? Policistam, ņemoties ar kārtējo dzērāju? Labi, šī diskusija aizgāja beigās Robītes tiesāšanā, bet pats sākums jau bija - kā sa'vakt sevi šādās profesijās, kas prasa nervus un sapratni. Tas ir profesionālisma jautājums un neprofesionāļi gadās pilnīgi jebkurā jomā, bet no tā nevajadzētu (būtu vēlams) spriest par visiem cilvēkiem, kas strādā konkrētajā darbā. Es uzskatu, ka tas aizvaino cilvēkus, kas dara visu pēc labākās sirdsapziņas. Vismaz, cik mana pieredze liecina, cilvēkam krājas rūgtums, ja visi apkārt to vien saka, ka "tie un šitie ir neprofesionāļi, nesmaida, bezmaz nedanco uz pirkstgaliem".
Es domaaju ,ka audzinaataaja tomeer nevar "uzsaut".Es kaa mamma varu,bet profesionaalis tomeer nevar.Taa ir mana nostaajaa.Saprotu,ka kaadreiz ir noteikti loti gruuti notureeties,taapeec arii saku,ka es noteikti nespeetu straadaat ar 25 beerniem.Es reizeem pat briinos par so cilveeku izturiibu-satureet kopaa tik daudz beernu.+
Es domaaju ,ka audzinaataaja tomeer nevar "uzsaut".Es kaa mamma varu,bet profesionaalis tomeer nevar.Taa ir mana nostaajaa.Saprotu,ka kaadreiz ir noteikti loti gruuti notureeties,taapeec arii saku,ka es noteikti nespeetu straadaat ar 25 beerniem.++
tev patiktos tāda doma, ka kaut kāda Robīte pliķē tavu bērnu bērnudārzā?
Šo pašu dziesmu dzied arī mediķi. Kā maksā, tā strādājam. Žēl, ka Hipokrāta zvērests ir palicis vēsturē.Man nudien sirdsapziņa neļautu darīt darbu nekvalitatīvi,
reina..ja neviens ar tavu bērnu netiktu galā,un vienīgais risinājums būtu iepliķēšana,tad jāsit būtu tevi pašu!Jo pie bērnu absolūtas neaudzinātības ir vainīgi tikai vecāki...Un vienaīgais cietējs ir bērns,kurš nesaprot,kas ar viņu notiek,kāpīc viņš ar sevi netiek galā,kas ir šīs emocijas,kas viņā valda...galu galā-ko man darīt!? Un vēl mani beigās sāk sist.Un tad tas uzvedības modelis tāds iesēžās un tikai apaug ar sārņiem..ko paši saviem bērniem uzgāž vecāki.+
19.02.2015 16:34 |
pie bērnu absolūtas neaudzinātības ir vainīgi tikai vecāki
tad domājams, saprot , ka tas nebūs tikai piedzemdēt un nolikt gulēt