Esmu tik nikna!
Mēģināšu īsi,šajā nedēļas nogalē Valmierā notiek izstāde uz kuru pieteicos jau divus mēnešus iepriekš un tā pat rezervēju numuriņu divus mēnešus iepriekš iekš booking.com.Rezervējot numuriņu uzreiz minēju,ka būšu ar nelielu 7kg smagu suni un lūdzu mani brīdināt,ja pie viņiem ar dzīvniekiem nevar(jo nekur nebija minēts,ka dzīvniekus neņemtu).No booking.com atnāca atbilde,ka rezervācija ir pieņemta,pieņēmu,ka viss ok.Šovakar ieeju e-pastā un tur e-pasts no viesnīcas,kura tagad,kad man šo sestdien jau bija plānots ierasties pie viņiem,paziņo man,ka ar dzīvniekiem viņi neņem!Bļāviens,es esmu no Bauskas puses,man tagad,ko braukt no rīta uz Valmieru,tad atpakaļ,svētdien no rīta atkal tur un atkal atpakaļ,jo kaut kādi idioti neciena citus cilvēkus un nevar UZREIZ pateikt,ka mani neuzņems suņa dēļ?Atrast tagad citu viensnīcu-pilnīgi nereāli.Viss,kur ņem ar dzīvniekiem jau ir pilns.Pieļauju domu,ka viņus neinteresē,kur es to nakti grasos pārlaist,labi vēl,ka pateica man to tagad,nevis tad,kad stāvētu pie viņu durvīm.Ir pazīstami cilvēki Limbažos,cerams,ka tur mani varēs uzņēmt,ja ne galīgā dimbā...