Sveikas meitenes, ja velies realizēt savus mērķus, varu palīdzēt. Nesen veidoju diskusiju, kur meitenēm piedāvāju palīdzēt bez maksas, šoreiz par cenu vienosimies. Man nav svarīga samaksa, bet gan tas ko iegūstu no tā pati - pieredzi, un paveikto darbu, redzot, kā meitenes priecājas par sasniegumiem.
Esmu secinājusi, ka pārsvarā problēma nav laika trūkums, bet gan motivācijas neesamība. Tādēļ es vēlos strādāt ar meitenēm, ar individuālu pieeju. Atbalstīšu grūtībās, atbildēšu uz jautājumu, motivēšu, tad, ja Tu man, tieši un atklāti uzrakstīsi - man nav motivācijas, palīdzēšu to rast, jo uzskatu, ka viss spēks, viss tas ko mēs spējam vai nespējam ir tikai un vienīgi mūsu smadzenēs. Es nestrādāju ar metienēm sporta zālē, bet gan jums iesaku vingrinājumus mājās un ārā, lieku saprast, kas ir veselīgs uzturs, un lieku tik smagus treniņus, cik pašas esat gatavas darīt. Galvenais, lai jūs nejustos slikti, bet pēc treniņa justu atvieglojumu un lepnumu par sevi.
Ja ir interese, rakstat privāto vēstuli, ja ir jautājumi, droši rakstat to diskusijā :-)