Vai sekss visu sabojā, vīrietis pieversa uzmanību vislaik rakstija zvanijas bieži satikamies$ un tā kādus 2 mēnesus. Tad viena balītē sanāca iedzert un nenovaldijām emocijas un pārgulējām. Pēc tam attieksme mainijas par 360. Vai tad vīrieši ir gatavi tik ilgi censties dēļ vienas nakts?
Vai arī viņam ir kauns? jo alkohola ir nepatīkami blakusefekti un paša sakuma negaja tik gludi ka gribetos bet beigas aizgaja.
Es nedaudz kļūdijos par tiem 360 bet sapratat mani
Vairs neraksta tik bieži kā iepriekš. Kad satiekamies uzmanību arīi nepieverss tik daudz kā gribētos.
Zinu tikai to ka labāk ar viņu neko nedarīt, neko neveidot pat uz vienu nakti. Bet gribas saprast kas ar viņu notika. tad kad viņam pati uzrakstiju kapēc mainiijas atiieksme pat uz to sms neatbildēja.
Jā, tā mēdz būt, bet ne jau ar visiem...
Manā 'draugu kompānijā bieži vien tiek teikts, ka dzenās pakaļ tam ko nevar dabūt...kad dabon, tad atrod citu objektu. Cik tam tavam dārgajam gadu?
1. Sekss nepatika
2. Dabūja, ko gribēja, un interese pazuda pavisam.
Bet tas ir šamanisms, ar ko mums šobrīd jānodarbojas pieļāvumu izzīlēšana - jo īstā atbilde jau ir viņam. Ja patiesi interesē, noorganizē satikšanos un kā pieaudzis cilvēks paprasi aci pret aci
Zinu tādus vīriešus ,kas tā dara. Viņiem tās kā sacensības ar sevi, mērķis ir nosprausts un tad tiecās uz to mērķi. Sasniedz mērķi - meklē citu mērķi. Meiteni ignorē, tieši tāpēc,lai nebūtu jāklausās biņņāšana, pārmetumi un žēlabas.
ok, pafilozofēsim tad jau varbūt tiešām tā kā kauns. Un dīvaini, ka tikai kaut kādās kompānijās, iedzeršanu laikā viņš sadrosmējas tādiem soļiem? Man pret sevi tāda attieksme šķistu lēta vai arī āaaarkāaartīgi kautrīgs tas vecis. 25 gadu vecumā