Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

hmmmm, aizdomajos....

Reitings 4
Reģ: 16.02.2015
Cau!:-)
Sovakar aizdomajos par tadu lietu - kaut ka pedeja laika sanak ta, ka socialajos tiklos uzraksta kads vecs pazinja, virietis. Ne, ne bijusais, bet vienkarsi kads izbijis draugs ar kuru VARBUT butu veidojusas romantiskas attiecibas, bet tikpat labi butu palikusi draugi, kas dazadu iemeslu delj ir parstajusi kontakteties. Sarunas nav uzbazigas, vairak aprobezojas ar ka iet, kas jauns noticis pa siem gadiem utt. Vienigi ir tads parsteigums, ka es esmu aiznjemta, bet tik brivi sarunajos. Tad nu aizdomajos - ja man nav nekadu noluku, par otru pusi nevaru spriest, et nu netiek izradati nekadi uzbazigi vai jebkadi tada virziena ejosi teksti, tad vaitad tas ir tads ka noziegums, ja es aprunajos ar cilvekiem, kas agrak mana dzive ir bijusi svarigi?(s) Domaju, ja reiz cilveks man uzraksta, izrada kaut kadu interesi, kapec man telot kaut ko, ja ari man ieinterese ka mums ir iegrozijusies dzive. Tiesam sakautrejos un samulsu, pa apsveru domu vairs neatbildet. Ar vienu pazinu vairak ka 6 gadus nebiju runajusi!! Bet ka cilveks man atminja ir palicis loti draudzigs, pozitivs un tads, kuru es pat sava dzive butu gribejusi paturet, bet ka jau teicu, kaut kadu iemeslu delj dzive notiek savadak.
Ka ir ar jums? Ja jums uzraksta vai uzrakstitu kads vecs pazinja - virietis, jus atbildetu? Ja atbildetu - kapec? Ja neatbildetu - kapec?

P.S. Atvainojos, man nav garumzimju. (s)
16.02.2015 03:41 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Protams, ka atbildeetu, kaapeec gan ne? Man patiik parunaaties :D vieniigi iztiktu bez divdomiigiem tekstiem un/vai flirteeshanas.
16.02.2015 04:18 |

Reitings 4
Man ari patik parunaties, un ja vel cilveks ir pazistams... Laikam esmu zinkariga,bet man tiesam interese ka iet vecajam pazinjam. Izrada, ka ar to, ar kuru 6 gadus vispar nebiju runajusi, kadu laiku dzivojam Riga kaiminjos. Vienigi saka stradat sirdsapzinja, bet nav nekadu divdomibu ne no manas, ne otras puses. Laikam jau tapec, ka tik atklati ta ka parmet, ka es atbildu, bet atkal - a ko tad raksti, ja doma ka neatbildesu? :D
16.02.2015 04:22 |

Reitings 418
Tur jau taa lieta! Es arii apmulstu peec taada " A ko tu man atbildi vispaar, ja tev ir puisis?" Diivains chalis iisi runaajot :D
16.02.2015 04:26 |

Reitings 4
vichy, bet ta ir ar vairakiem. Nopietni! Nezinu kapec bet pedeja laika man uzraksta te viens pazinja, te otrs. Nav ne jausmas no kurienes vinji saaktivizejusies, bet katrs ir izteicis tadu - aa, draugs, bet ta runa ar mani, ja nepateiktu, pat nedomatu, ka esi aiznemta utt. Es jau sodien neiztureju un atbildeju - a ka tad man jaatbild? :D Ne es flirteju, izradu draudzigu interesi, kas man patiesi ir. Neko neteica, mainija temu... Sadomajos, ka varbut atkal parak naiva esmu un domaju, ka cilveki vienkarsi painteresejas, bet nu tiesam nekadus nolukus vai zemtekstus no tam sarunam gribedams nevar izvilkt.

Starpcitu, ja rodas jautajumi par tagadejam attiecibam - ari manam draugam uzraksta vecas draudzenes, ar kuram trakajos pusaudzu gados ir ballets kopa un kas tik vel ne. Vins neatbild, jo saka, ka nav interesati, No drauga ari neko neslepju, bet neplijos ari virsu. Ja nu akurati kads interesants fakts uzpeld, tad pastastu, dazreiz vins apskatas saraksti, bet saprot, ka neka tada tur nav.
16.02.2015 04:34 |

Reitings 418
Nu varbuut tie kuri tev raksta ir pieradushi, ka vinju meitenes ne ar vienu citu viirieti (kur nu veel ex) nerunaa un tad tava uzvediba vinjus shokee :D un iespeejams, ka kaut kur seezh doma, ka vareetu atkal ko uzsaakt ar tevi, bet uzzinot, ka esi aiznjemta ir taada neizpratne, kaapeec tad uzreiz to neafisheeji un turpinaaji sarakstiities?
16.02.2015 05:20 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Daudz, kas atkarīgs no vecuma. Te forumā meitenes par vīriešiem sauc gan 17 gadīgus, gan 40 gadīgus :)
Un vēl atkarīgs no tā, vai tas rakstītājs brīvs vai aizņemts un kāds ģimenes stāvoklis (precējies, bērni).
16.02.2015 07:31 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kamēr otrai pusei tiek skaidri norādīts, ka nekas vairāk par papļāpāšanu nebūs, neredzu problēmu.

teika_spolite, kāda starpība, kāds ģimenes stāvoklis? Tu ar precētiem paziņām nesarunājies? Es sarunājos, nevienam gabals vēl nav nokritis.
16.02.2015 07:40 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Alexxa
Nevaru izteikt minējumus par vīriešu iespējamiem nodomiem bez papildus informācijas. Ir starpība vai raksta 21 gadu vecs brīvs vai 35 gadus vecs, precējies, ar bērniem. Abos gadijumos būs cita motivācija.
16.02.2015 07:58 |

Reitings 418
Nu iisteniibaa nebuus gan :D gan 21gadiigajam, gan 35gadiigajam var gribeeties miljumu... :D
16.02.2015 08:01 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Es atbildu. Arī esmu ziņkārīga un galu galā - tie nav svešinieki. Ja sākas kaut kādas divdomīgas frāzes, tad gan čau, bet vienkārši parunāties, kāpēc gan nē :)
16.02.2015 11:40 |

Reitings 4
Viniem vecums svarstas no 21-28, apmeram ta. Ir kads saderinajies, kadam ir berninjs, bet attiecibas nav izveidojusas. Kads ir ari brivs.
16.02.2015 13:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits