Smaidot redz smaganas sānos

10 gadi
Reitings 534
Reģ: 30.03.2013
Iedomājos par to,vai ir iespējams kaut kā ar plastisko ķirurģiju pielabot smaidu? Respektīvi kaut kā palielināt lūpas sānos vai nezinu ko,jo smaidot ar priekšpusi viss ir ok-smaganas neredz,bet sānos redz smaganas :-/
Atkartoju velreiz-ES TIKAI IEDOMĀJOS PAR TO
15.02.2015 22:00 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Shausmas. Kaads veel tur mediciiniskais defekts? Taa nav zakjluupa, kur ir probleemas normaali padzert teeju vai izskalot zobus. Turklaat te pat neiet runa par to, ka smaganas var redzeet arii priekshpusee, tik saanos. Tas nav nekaads defekts, pie dabiiga, iista smaida no sirds to var redzeet ljoti lielai daljai cilveeku. Tas ir taapeec, ka luupu kaktinji lielaa smaidaa iet uz aughsu, kas starp citu, liek smaidam izskatiities patiesaakam. Var redzeet, ka cilveekiem nav ko dariit.
16.02.2015 23:54 |

Reitings 7
Reģ: 18.02.2015
Sveika!
Es gan nezinu vai zobārsts ļoti var palīdzēt, bet pieļauju, ka konsultācija pie viņa jau par ļaunu nenāks. Varēs uzzināt vai nav kāds kariess iezadzies.
Varu ieteikt dr. Signi Mālmani. Mājas lapā viņai visādi skaistumi salikti. Nu jau gadus septiņus nemaz nav domās mainīt dakteri. Viņas darbs ļoti akurāts, attieksme vispār SUPER, kas ir sāpes pat nezinu:). Un tagad viņai vēl jauna aparatūra. Krēsls var teikt, kā biznesklases auto:)
Kas vēl iepriecināja, ka strādā sestdienās (varu mierīgi, bez steigas atdoties zobārsta rokās:) ), kā arī piedāvātas atlaides.
Esmu salikusi arī dažus venīrus!
Nenoliedzu, ka ir daudz labu dakteru, bet man patīk pie viņas!
Ja interesē, tad te ir viņas mājas lapa www.malmane.lv
18.02.2015 22:42 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Hahahah, nu, Sandriņ, cik var reklamēties?! :D :D :D
18.02.2015 22:52 |

Reitings 10185
Par tēmu - neuzskatu, ka tas ir defekts. Galvenais lai smaganas veselas un zobi balti, veseli.
pie dabiiga, iista smaida no sirds to var redzeet ljoti lielai daljai cilveeku.

Šis nav diez ko simpātiski, bet nezinu ko varētu cilvēks darīt lietas labā? Pārdot kādu iekšējo orgānu, lai būtu ko atstāt zobārsta un plastiskā ķirurga kabinetā?!
18.02.2015 22:58 |

Reitings 9169
Es teicu par gadiijumiem, kad smaganas ir nedaudz atsegtas SAANOS, peec ilknju zobiem, nevis kad ir visas smaganas atsegtas
18.02.2015 23:00 |

Reitings 10185
Es sapratu ko tu teici.
Iemetu piemēru tāda viedokļa paudējām kā stiprais_dzimums. Neliekuļoju, nav pievilcīgi, bet pirms gudri spriedelēt par to, ka viss ir labojams, lai padomā arī par cilvēkiem, kuriem var arī nebūt tādu līdzekļu.
18.02.2015 23:03 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Tad arī sprauga starp priekšzobiem ir smuka

Paga, ko? Un kapēc lai nebūtu. Bāc, es visu mūžu dzīvoju, domājot cik man skaisti zobi, bet še, jāmeklē maisiņš ko uzmaukt galvā, lai kādam acis nenoasiņo acis ieraugot manu zobu spraugu. (t)
18.02.2015 23:15 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
dazhi arii ar atljukushaam ausiim visu muuzhu dziivo.. un ko, kas mums tam cilveekam jaasaka,ka vinam gliitas ausis?
18.02.2015 23:18 |

Reitings 4224
Un atkal mūžīgā tēma jāmaļ. Nu visi nav pēc viena modeļa. Katram ir savi defekti un efekti, kas katru padara tik īpašu. Katram patīk kas cits.
Es neizskatītos pēc sevis, ja man nebūtu tās spraugas. Un ticiet vai nē, neviens nekad nav apvēmies mani ieraugot :D
Draudzenei ir daudz vasaras raibumi, kuri kopā ar viņas zaļajām acīm izskatās wooow. Citi to uzskata par defektu.
Tāpat par vaigu bedrītēm.

Kopš kura laika tās ir kroplības?
18.02.2015 23:19 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Zināmā mērā pārsteidza stiprā_dzimuma izteiksmes veids. Atceros, ka vienā diskusijā minēja, ka ir veikusi krūšu palielināšanas operāciju. Pieņemu, ka to nedarīja tādēļ, ka būtu bijusi ar tām apmierināta. Secīgi, viņai būtu bijis jāsaprot, kā sāp tad, kad ķermenī kaut kas ļoti neapmierina vai pārlieku bieži raisa negācijas. Ar šādu izpratni, izteiksmes veidam tiešām būtu jābūt citādākam.

Kale, tas viss ir tīrais štrunts. Es, kopā ar cilvēku smejoties, nepamanu viņa smaganas, neatceros viņa smaganas, bet tikai to, cik forši esam izsmējušies, cik pozitīvas ir bijušas sarunas. Cilvēkam ir tieksme sevī meklēt trūkumus, pat tos izdomāt, vienlaikus aizmirstot, ka dvēsele un prāts ir jālabo, ne ķermenis. :)
18.02.2015 23:20 |

Reitings 4224
Nu tā ieiešana galejībās..
Kā jau meitenes minēja, citiem atsegta smagana izskatās pat interesanti.

Manuprāt, ja ir vēlme, to var darīt ar plastiskās palīdzību.
18.02.2015 23:21 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
ctn, bet tapeec jau cilvekam ir dota iespeja labot to, kas vinam nepatiik, neapmierina. es neesmu veikusi ari citas operacijas, ne tikai kruushu. Katrs cilveeks tiecas peec pilniibas.
Un kas ar manu izteiksmi nav kaartiibaa? nu tas ir negliiti, taapat kaa liekais svars, nekopti nagi un daudzas citas lietas. ja cilveeku pashu tas apmierina, lai tik dziivo, bet, tas, ka vinam pasham tas patiks, nenoziimee, ka arii man tam jaapatiik
18.02.2015 23:28 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Stiprais_dzimum, manuprāt, izteikties asāk, skaidri apzinoties, ka tas otram sāpēs, nav īsti pareizi. Tev, pieņemu, šīs sāpes ir pazīstamas, līdz ar to saproti, ko vari raisīt otra dvēselē. Tas tā pārdomām.

Kā piemēru varu izstāstīt gadījumu autobusā. Man blakus nostājas sieviete ar vasaras raibumiem. Nenoturējos, izteicu komplimentu, jo viņa bija tiešām skaista. Sākumā viņa padomāja, ka es ņirgājos, jo mūsdienu stereotipi nosaka, ka ādai ir jābūt sniegbaltai, bet, ak vai, viņai vasara uz sejas! Ja Tu zinātu, kā mainījās viņas sejas izteiksme, kad, pēc mana "es tiešām tā domāju", pagriezās viens vīrietis un apstiprināja, ka ļoti smuki vasaras raibumi. Ar vārdu var cilvēku celt un zemē grūst. Tāpēc jāpiedomā..
18.02.2015 23:37 |

Reitings 9169
nu tas ir negliiti, taapat kaa liekais svars, nekopti nagi un daudzas citas lietas

Dazi piemeeri tam, kaa izskataas atsegtas smaganas saanos. Ko lai saka, iistas briesmones, obligaati jaaliekaas zem skalpelja.

18.02.2015 23:42 |

Reitings 184
Reģ: 22.09.2012
Ja tas cilvēkam pašam ļoti traucē, tad jau labāk izlabot, bet ja netraucē, tad neuzskatu ka tas ir tik šausmīgs defekts, kura dēļ nevar pat cilvēkos smaidīt.
20.02.2015 15:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits