Iedomājos par to,vai ir iespējams kaut kā ar plastisko ķirurģiju pielabot smaidu? Respektīvi kaut kā palielināt lūpas sānos vai nezinu ko,jo smaidot ar priekšpusi viss ir ok-smaganas neredz,bet sānos redz smaganas :-/
Atkartoju velreiz-ES TIKAI IEDOMĀJOS PAR TO
a ko zobārsts šādā situācijā dara? noņem smaganu, pagarinot zobu vizuāli? pēc stiprā dzimuma bildes tā sanāk...
es gan negribētu teikt defekts, bet man arī tādi smaganu smaidi ne visai.
man izskatās, ka tur ir lūpas saitīte pāršūta nedaudz zemāk. Man bērnībā tieši otrādāk nedaudz to saisīti atgrieza vaļā, lai nav sprauga starp priekšzobiem.
Stiprais dzimums - labi saprotu Tev nepatik, bet kadelj uzreiz tiiiik negativi jaraksta? Jo citiem cilvekiem tiesham ir kompleksi del smaganam... un nee man pashai nav tads smaganu smaids... ne pa temu - bet manuprat silikona pupi ir ljoti negliti
stiprais_dzimums, kāda zaķu lūpa- lūpas šķeltne, un tā rodas mammas vēderā ap 23. grūtniecības nedēļu. Vispār nesaprotu, ja cilvēks nemāk normāli, smalkjūtīgi uzrakstīt, jo kādam tas ir sāpīgi un aizskaroši, tad neraksti vispār.
Stiprais_dzimums bildē ir redzams, ka es pat varētu tagad uzreiz uztaisīt pirms un pēc bildi. Pirms bildē smaidīt plati un pārspīlēti un pēc bildē smuki smaidīt un uz lūpām uzlikt spīdumiņu. :)
Biezi vien cilvekiem ar tam atsegtajam smaganam sanak ari smaidit ta, ka vinas redz- nu ta, kad nesamaksloti smaida, smejas.
Parasti neskatos, ka redzu , ka cilvekam ta ir, par kroplibu neuzskatu, bet smuki tiesam nav. Labak jau megina kka izlabot to :)
Defekts ir tāda sieviete,kas redzama stiprais_dzimums bildē
+++ Un cik saprotu, dzīvē viņa ir līdzīga šādai sievietei, līdz ar to spriest, kas ir un kas nav defekts, ir kā ir... Bet, protams, ikvienam ir tiesības uz savu viedokli :) Un tikai mazliet jāpiedomā, kādā veidā tas tiek izsacīts
Manuprat, neko tadu stiprais dzimums nepatieca, tik to, ka defekts. Nu daudzi ta doma, tik nesaka, bet tapec te ir forums, ka saka, ko doma. Kapec tada reakcija, jasak apvinot kaadu personigi. Tema tacu ir par smaganam, ne dzimuma silikona pupiem. Nu ta ka taadas:-P
Jā,stiprais_dzimums, ļoti neglīta ir sieviete tavā bildē. Nevis tās smaganas. Starp citu,šīs bildē redzamās vēl ir ok,ir redzētas tādas,ka zobu vietā bez maz vai ir smaganas,a zobi ir maziņi,maziņi,knapi redzami. Vot to var saukt par defektu,kur nekas nepalīdzēs.