Ka izturet?

Reitings 26
Reģ: 01.03.2012
Sveikas!
Rakstu, jo nezinu ar ko varetu parunat.Lieta tada ka esam ar mazo palikusi vieni.Manu nakamo viru ielika cietuma,tagad jagaida ilgs laiks.Ka lai iztur?Varbut kadai ir bijis ka gaidat.Visi plani peksni izjuka.Nezinu ka rikoties talak.:'-( Vnk gribas ar kadu parunaties un paprasit padomus.
15.02.2015 20:47 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Atkal līks zem galda
Ne jau viņam cietumsodu iedeva par dzērumu

Ja būtu labi palasījis, tad redzētu, ka cietumsods ir par to, ka ir izdarīts atkārtots pārkāpums nosacītā laikā, kā rezultātā viņam tagad ir jāatsēž atlikušais laiks, kas bija palicis, aiz restēm.
15.02.2015 23:06 |

Reitings 1114
Reģ: 12.02.2015
ar tadu atminu ka autorei visss parejais ir pupu mizas. Profils ir ci tur gadus sens, tema iepriekseja tapat un speja dabut e pastu un paroli sim. Ttada mekleja..tatad... nu malacis .
15.02.2015 23:11 |

Reitings 26
Reģ: 01.03.2012
.Ja draudzene sen seit bija un kas tur liels ka vina gaja caur manu epastu,tapec jau uzreiz nedzesisu ara savejo un netaisisu citu,bet nu jusu negacijas man neietekme.Ganjau pasam dzive ne vienmer tik gludi ies.
15.02.2015 23:26 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Autores ieprieksheejaa teemaa leksika ir tieshi taada pati un identiskas kljuudas, taa nav nekaada draudzene, kas rakstiijusi, bet gan pati autore. Nevajag melot, ok? Praatinja Tev par maz, lai noteelotu citu personu.

Ja gribi normaalus ieteikumus, tad, pirmkaart, jau vajadzeeja bez meloshanas. Tiec skaidriibaa, cik tad Tev ir tos beernu un to nosaciito sodu, kas bij ieprieksh, vajadzeeja mineet jau teemas pieteikumaa.

Kopumaa info ir taada, ka pirmais draugs pameta Tevi ar 2 beerniem, peec tam satiki nenosveertu alkoholikji, kursh vaara suudus, turklaat uzrazhoja tresho beernu. Un taadu veel sauc par "viiru", saakumaa apprecies, tad sauc par viiru. Man te izskataas, ka driiz buus 3. "draugs" un 4. beerns.
15.02.2015 23:27 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Autores ieprieksheejaa teemaa leksika ir tieshi taada pati un identiskas kljuudas, taa nav nekaada draudzene, kas rakstiijusi, bet gan pati autore. Nevajag melot, ok? Praatinja Tev par maz, lai noteelotu citu personu.

Tieši to pašu padomāju, kad paskatījos to iepriekšējo problēmu :D
15.02.2015 23:29 |

Reitings 388
Reģ: 13.01.2015
cirks ar jums te...detektiives atradushaas :D
15.02.2015 23:37 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Ziniet kas, drausmigi kretinē neadekvāti sodi. Ja par šādu pārkāpumu kā autores vīrietis ir izdarījis piespriež cietumsodu kāpēc tad ar auto notriecot cilveku kurš mirst palaiž ar nosacīto un tiesību atņemšanu uz dažiem gadiem ???
Viens pazīstamais pirms gadiem 3 aptuvenu uztaisīja avāriju Brīvības un Kalpaka krustojuma, rezultāta viens cilvēks miris!!!!! a vaininieku palaiž ar nosacīti sodu!!!
15.02.2015 23:57 |

Reitings 431
Reģ: 26.12.2009
Es zinu kādu, kuru dzērumā paņēma 3x atkārtoti gada laikā, dabūja arī pasēdēt gadu. Tas tā, lai citas saprastu, ka nav nekas nereāls par to patupēt. No tantēm esmu dzirdējusi, ka dzērājšoferus neliek ar pārējiem noziedziniekiem kopā. Nezinu gan vai tā notiek arī tad, ja nosacītā soda laikā šis pārkāpums izdarīts.
Gan jau izturēsi šo laiku, ja pati gribēsi. Tiecies ar viņu pēc iespējas biežāk, turi informētu par to, kas notiek ārpusē, tavā dzīvē, utt., tādejādi neļaujot uz 100% pierast pie cietuma dzīves. Varbūt pat izvairīsies no baigām personības izmaiņām. Ja tomēr pavilksies uz cietuma dzīvi, gan jau manīsi viņa attieksmē. Paliks noslēpumains, izmisīgi lūgsies naudu, dos rožainus un nepamatotus solījumus. Neizklausās, ka vīrietim stiprs raksturs un no turienes iznāks neizmainījies, ja jau dzert nedrīkst, bet dzer, ar likumu pārkāpšanu uz "Tu", pietam bezatbildīgs.
16.02.2015 00:24 |

10 gadi
Reitings 5582
Reģ: 23.11.2014
Par kukuļdošanu likt cietumā? Drausmas. Jā, tas ir sodāmi, bet ar cietumu? Tad, lai valsts arī maksā un sedz vīra vietā materiālo.
Jā, zinu, ka neloģiski tas viss, ko saku, bet nu nesaprotu mūsu valsti.. Tā LV atbalsta ģimenes, mhm..
16.02.2015 01:51 |

10 gadi
Reitings 5582
Reģ: 23.11.2014
Un ieteiktu, lai vīrietis pārsūdz lēmumu, varbūt nomainīt advokātu. Varbūt vismaz sanāktu saīsināt soda laiku, ja ne atbrīvot pret drošības maksu vai tml.
16.02.2015 01:53 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Hey Lola, kur lai viņa ņem tādu naudu "drošības maksai"? :D Tie nav 5 tūkstoši!
16.02.2015 02:08 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Par kukuļdošanu dod cietumsodu. Man zināms cilvēks saņēma reālu cietumsodu, 1 gads, arī ģimene bija, atbrīvoja pirms laika viņu, izcieta 9 mēnešus, bet cik zinu viņu iegāza, kukuļdevējs. ;-)
16.02.2015 09:39 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
kāda starpība melo viņa vai nē, ir tie 3 bērni vai tikai viens? jautājums ir par konkrēto situāciju, nevis pagātni. es neesmu pārliecināta, ka gaidītu. šajā laikā kārtīgi visu saliktu pa plauktiņiem, iespējams, ka izvēlētos negaidīt.
16.02.2015 11:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Redzi, es negaiditu drosi vien, tava vieta. Pirmkart, cietums izmaina cilvekus. Cilveks mainas ne tikai areji, bet ari iekseji. Velu tev veiksmi,bet nedomaju, ka pec cietumsoda izciesanas, vinsh sedes majas ar jums, godigi stradas.
Ja vina problema bija alkohols, tad pec tam ta bus vel lielaka problema. Cilveki Tur morali pagrimst. Reti kurs pec tam spej dzivot tapat ka ieprieks.'biezi trauces ar vina jauna uztvere un jauniegutie draugi, pazinas. Bet nu laika gaitampati redzesi ka parvertisies virietis. Sorry,'ka esmumtik kategoriska, bet ka bernam dzivot ar apzinu ka vina tevs ir cietumnieks, velak-bijusais cietumnieks. Bet tev,'iespejams, toposais virs bij.cietumnieks. nee nu nopietni-tas ir tas, ko tu velies?
Tici man, esmu daudz satikusi , runajusi ar cilvekiem,'kas nav slepkavas, bet vini sedejusi cietuma. Nu vinus var atpazit pa gabalu. Pie tam nereti-vini tur atgriezas. Jo tad, kad tu esi iznacis no cietuma-lielakai daljai sabiedribas tu vairs neesi cilveks. It seviski darba devejiem. Nu padoma labi, kasda cilpa savu galvu baz, it seviski,'ja neeat precejusies un vinam ir problemas ar alkoholu un loti parsteidzigam ricibam.
16.02.2015 21:13 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Nu...no nabadzības, nāves un cietuma neviens nav pasargāts.

Manuprāt, daudzu cilvēku kļūda ir vieglprātība pret likumu, kad liekas, ka par to jau cietumā neliek, par šo jau arī ne, kas tad tie jau tikai tādi sīkumi, kā tad tie tur augšā dara to un to, nevienu cietumā neliek, značit mani arī nevar ielikt. Nu nav tā, lai nonāktu cietumā nemaz nevajag tik daudz.
Tas tā pārdomām.

Nav arī tik viennozīmīgi, ka visi, kas sēdējuši, iznāk ārā neglābjami sabojāti, tas atkarīgs no cilvēka, no viņa rakstura, vēlmes izmainīt savu dzīvi. Vai konkrētais vīrietis mainīsies uz labo vai slikto pusi, visticamāk, autore var nojaust pati, jo pieņemu, ka savu vīru pazīst labāk par visiem citiem.
16.02.2015 21:49 |

Reitings 264
Reģ: 10.12.2014
Tauta, ko var cepties, tak nevis par pliku kukuļošanu ielika cietumā!

Iepriekš bija arī braucis dzēris, sastrādājis stulbības - dabūjis nosacīto uz 3 gadiem. Norāvās atkal, brauca dzēris plus centās piekukuļot policistu - loģiski, ka automātiski norauj cietumsodu, jo nosacītā soda laikā cilvēks nevar atļauties ākstīties - vienreiz palaida, tad respektē to un netaisi mēslus atkal!
16.02.2015 21:54 |

10 gadi
Reitings 10604
..arī godādais Lemberga kungs sēdēja. Un?! Tāpat visi ciena un godā :D vismaz es.
16.02.2015 21:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Cukurvavere- bet tev nav jadzivo ar vinu kopa... Un ne jau vinsh sedeja kopa ar visu melno masu.
16.02.2015 22:05 |

Reitings 4
Reģ: 16.02.2015
Man nav pieredzes par cietumniekiem, bet teorija - varbūt cietums var arī ne tikai uz slikto pusi izmainīt, bet norūdīt, padarīt vīrišķīgāku..? Kā armija. Bet maza cerība, tā vide, tie cilvēki visdrīzāk tomēr samaitā vēl vairāk. Varbūt tādos slēgta tipa cietumos kā ASV, kur pie tevis katru dienu nāk garīdznieks, vieglāk ir attīrīties.
16.02.2015 22:10 |

10 gadi
Reitings 10604
Nu jā, tas tiesa.
Man tik nepatīk, ka visi visus apcietinātos uzreiz automātiski met vienā maisā. "fuuuj, psc, šausmas!" . Es te tā ne pa tēmai vispār, jo autores gadījums ir kas cits. Bet vienalga - kam negadās? No nāves, slimībām un cietuma neviens cilvēks nav pasargāts.
Dir*ā situācija un sajūtas - visa zeme zem kājām sabrūk un ir vārdiem neaprakstāms izmisums. Betttt..ko lai saka? Tie ir tikai pāris gadi, tie nav 5, 8 vai 13.
16.02.2015 22:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits