Redzi, es negaiditu drosi vien, tava vieta. Pirmkart, cietums izmaina cilvekus. Cilveks mainas ne tikai areji, bet ari iekseji. Velu tev veiksmi,bet nedomaju, ka pec cietumsoda izciesanas, vinsh sedes majas ar jums, godigi stradas.
Ja vina problema bija alkohols, tad pec tam ta bus vel lielaka problema. Cilveki Tur morali pagrimst. Reti kurs pec tam spej dzivot tapat ka ieprieks.'biezi trauces ar vina jauna uztvere un jauniegutie draugi, pazinas. Bet nu laika gaitampati redzesi ka parvertisies virietis. Sorry,'ka esmumtik kategoriska, bet ka bernam dzivot ar apzinu ka vina tevs ir cietumnieks, velak-bijusais cietumnieks. Bet tev,'iespejams, toposais virs bij.cietumnieks. nee nu nopietni-tas ir tas, ko tu velies?
Tici man, esmu daudz satikusi , runajusi ar cilvekiem,'kas nav slepkavas, bet vini sedejusi cietuma. Nu vinus var atpazit pa gabalu. Pie tam nereti-vini tur atgriezas. Jo tad, kad tu esi iznacis no cietuma-lielakai daljai sabiedribas tu vairs neesi cilveks. It seviski darba devejiem. Nu padoma labi, kasda cilpa savu galvu baz, it seviski,'ja neeat precejusies un vinam ir problemas ar alkoholu un loti parsteidzigam ricibam.