Ka izturet?

Reitings 26
Reģ: 01.03.2012
Sveikas!
Rakstu, jo nezinu ar ko varetu parunat.Lieta tada ka esam ar mazo palikusi vieni.Manu nakamo viru ielika cietuma,tagad jagaida ilgs laiks.Ka lai iztur?Varbut kadai ir bijis ka gaidat.Visi plani peksni izjuka.Nezinu ka rikoties talak.:'-( Vnk gribas ar kadu parunaties un paprasit padomus.
15.02.2015 20:47 |

10 gadiPatīk
Reitings 4936
Reģ: 31.10.2010
Es nezinu, gaidiitu vai nee, bet autorei - atceries, ka nevar zinaat, kaads vinjsh atgrieziisies. Te jau mineeja, ka cietums izmaina cilveeku uz slikto puisi. Varbuut pa tiem gadiem buus tur samaaciijies ne tikai dzeerumaa braukt.
15.02.2015 21:40 |

Reitings 1114
Reģ: 12.02.2015
ateikšu ko es daritu. Ja nav izvarojis vai nogalinajis , savejo gaiditu. Nevienam neviena foruma neko neprasitu, pati tiktu galaa. ja mīlētu! PunkC Un ko doma citi man butu pilnigi vienalga.

iet strādāt. Gaidit, ticet un milet. tieši tik vienkarsi, citas receptes nav. Tikai cinities par savu dzivi. Tazs padoms kāds būs?
15.02.2015 21:40 |

Reitings 264
Reģ: 10.12.2014
Lab - mute ciet, kāja priekšā
15.02.2015 21:42 |

Reitings 75
Reģ: 18.03.2013
Nav tāda konkrēta recepte, kas palīdzētu izturēt šo laiku. Lai gan es tiešām neieredzu dzērāj-šoferus, labi,ka neviens nav cietis, bet ne par to ir stāsts.
Ja uzskati,ka vīrietis ir tiešām gaidīšanas vērts,tad vienkārši saņem sevi rokās un gaidi. Tev ir mazais par ko rūpēties, kuram veltīt savu laiku. Nav jau mūžība. Sagaidīsi.
bet es piekrītu Liesmai, par to,ka cietums izmaina cilvēkus.

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu , tu tajā laikā vari paspēt pat jaunu profesiju apgūt , starpcitu, arī viņš to var ...
Man būtu daudz bēdīgāk ,ja vecis būtu aizbraucis pelnīt naudu uz ārzemēm un mani atstātu , nekā sēdētu cietumā + tu taču viņu vari satikt katru mēnesi :)

Reitings 388
Reģ: 13.01.2015
Dāmas mīļās, pasakiet, kāpēc ir tik ļoti, atvainojos, jādiršās un par katru cenu jāpierāda sava taisnība, ka rakstītais nav patiesība?

nu un pat, ja nav, Jums no tā labāk paliek? Pieliekat zvaigznīti savā slavas lapā vai uzsitat sev uz pleca par labu atmaskošanu un otra nomelnošanu? Priekškam?

tieshi manas domas! Skumji cilveeki!

tracina ka lej nemitigi daza melus. Varbū kadam gribas patiesibu pateikt, padomu... bet nee.. redzot tadass meles pardoma!

pa pa pa.... shis tachu ir tikai laika kaveeshanai un izklaidei? Tik nopietni peeksni uztver sho forumu, ka tevi pilniigi tracina un par katru cenu jaapieraada kaadam, ka sheit visi kaut ko melo, izdomaa utt? Neliimeejas shis kopaa. Tu laikam sheit neesi vieniigaa ar detektiiva kjeerienu ;)

Reitings 1114
TAVS PADOMS? Jeb tikai kasities palagus vari drukat, padomu neviena:D
15.02.2015 21:43 |

Reitings 388
actinjas atveram ;)))) Pirmajaa komentaaraa savu padomu pateicu ;) Paldies par uzmaniibu.
15.02.2015 21:44 |

Reitings 26
Ja milu savu viru,pat loti un zinu ka sagaidisu.Foruma tikai uzrakstiju lai varetu parunaties un lugt kadu padomu ka tas laiks varetu paiet atrak,bet daziem patik tikai ko rupju pateikt.:'-(

Paldies tiem kas deva labus padomus un pateica labus vardus.Sievietes ir stipras un daudz ko spej paciest.:-)
15.02.2015 21:44 |

Reitings 11162
Kubiete, vienkārši , nemāk paklusēt kad vajag , viņai taču pie pakaļas kā otrs jūtas , galvenais kādu atmaskot un savas pravas izkačāt , tad vakars būs izdevies
15.02.2015 21:45 |

Reitings 1114
lugt kadu padomu ka tas laiks varetu paiet atrak
Nevis ātrāk , bet kvalitativak un produkltivak jums visiem! Maini domāšanu ar to sac.
15.02.2015 21:45 |

Reitings 1114
aldies tiem kas deva labus padomus u
nu nu, kur ta te bija labie tavuprat padomi:D
15.02.2015 21:46 |

Reitings 388
Nu , tu tajā laikā vari paspēt pat jaunu profesiju apgūt , starpcitu, arī viņš to var ...

good point. vinjam taapat tur dariit nebuus ko, lai maacaas!

Un par naudas aiznjemshanos nav tik traki. Tos paaris tukstosus jau var vienoties uz 5 gadiem atdot utt. Un par cietumniekiem arii nav tik slikti :) ja rokas neaug no dirsas, tad celtnieciibaa vienmeer vajag straadiigus cilkveekus un maksaa arii tiiri ok daudzviet. Objektaa par shaadu parkaapumu buus pilnigii vienalga visiem ir cietumaa sedejis vai nee, galvenais lai uz darbu ierodas laicigi un labi stradaa :)
15.02.2015 21:47 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Te jau mineeja, ka cietums izmaina cilveeku uz slikto pusi

Ne vienmēr cietums izmaina uz slikto pusi. Ja cilvēks ir pietiekami gudrs, tad viņam ir dots vairāk laiks kā jebkuram vajadzētu, lai apdomātu savas izvēles un iznākot brīvībā, mainītu dzīvi uz labo pusi. Diemžēl vai par laimi, bet par šo neviens man domas nespēs mainīt.

Tikai garā vājie un tie, kas atgriežas cietumā tikai tāpēc, ka neko citu nemāk un nekur citur viņiem iet nav kur, izmainās uz slikto pusi. Cilvēki, kas ir sapratuši kļūdu, darīs visu iespējamo, lai nekad vairs tur neatgrieztos.

Un pat ja tēma ir tīrās muļķības, varbūt kādai/-am, kurš nevēlas par šo problēmu diskutēt skaļi, bet klusi sēž un ciešš sāpēs, tomēr kaut kas no visiem komentāriem, ieteikumiem tomēr palīdzēs. Mēs nekad nevaram zināt, kas notiek ar cilvēkiem ekrāna otrā pusē. Tāpēc nevajag uzreiz tik brutāli klupt virsū un nolīdzināt līdz ar zemi. Var vienkārši neko nerakstīt, ja ir tik milzīga nepatika un aizdomas.
15.02.2015 21:47 |

Reitings 11162
Un pat ja tēma ir tīrās muļķības, varbūt kādai/-am, kurš nevēlas par šo problēmu diskutēt skaļi, bet klusi sēž un ciešš sāpēs, tomēr kaut kas no visiem komentāriem, ieteikumiem tomēr palīdzēs. Mēs nekad nevaram zināt, kas notiek ar cilvēkiem ekrāna otrā pusē. Tāpēc nevajag uzreiz tik brutāli klupt virsū un nolīdzināt līdz ar zemi. Var vienkārši neko nerakstīt, ja ir tik milzīga nepatika un aizdomas.

+++
nu nav visi ,kas tur bijuši narkomāni un zagļi
15.02.2015 21:50 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Par situāciju kā tādu,vienalga,patiesa vai ne-ja tas būtu mans mīļotais vīrs,bērnu tēvs,vīrietis ar jo būtu iztēlojusies visu dzīvi kopā,kā kubiete raksta-ja nesēdētu par slepkavību,izvarošanu..un nu-arī par zādzību(jo zagli nevar izārstēt..tiem ir zagļa dvēseli,visu laiku kaut ko štukos), tad jā,es gaidītu. Nav tas nemaz tik ilgi,tā tik vien paspēsi,kā izdomāt kur nopelnīt,kā par maziņo parūpēties..nav jau nemaz īsti pareizi uzreiz skriet citu meklēt,pat ja izlemtu negaidīt.
Kas būtu pēcāk-to Dievs vien zinātu..sagaidītu,mēģinātu sākt no gala,ja iznāktu,iznāktu,nē(un,ja nav kaut kāda mamzele lupatiņa,kam ieslēgtos kaut kāds glābšanas sindroms-to uzreiz var pateikt)-ietu prom. Principā-pie pirmajām agresijas pazīmēm.
15.02.2015 21:50 |

Reitings 388
dazreiz cilveekiem vienkarsi vajag atbalstu un padomu, bez paskaidrojumiem kaapeec viniem tas ir nepieciesams. Normaals, garaa vesels un ar sevi laimiigs cilveeks vai nu paklusees, vai arii kaut kaa meeginaas paliidzeet, nevis zinot to, ka kaadam jau taa ir suudigi, vinju veel vairaak sagruziit.

ar katru dienu seit palasot diskusijas tik loti var redzeet kuri cilveeki ir indiigi, kuri sirsniigi. Interesanta shtelle!
15.02.2015 21:52 |

Reitings 26
Paldies pa padomies liels:-)

Vel es ta padomaju ka pec tam jau var dot laiku cilvekam pieradit ka ir labojies un ja nekas nemainas nu tad es nezinu.
15.02.2015 21:53 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Un jā,es zinu puisi,kas muļķības pēc,jaunībā-pusaudžu gados,iesēdās par dīlošanu..Un cik zinu,iznāca un ir forš džeks.Tik vien kā negrib par to laiku runāt..kaut lda sāpe jau acīs ir. Ja cilvēks ir labs,gana gudrs un no labas ģimenes nācis,tas nekur nepazūd tikai tāpēc,ka ir pieļāvis kļūdu. Varbūt biežāk vajag atcerēties par akmens mešanu-kura tad te ir kristāltīru dimanta oliņu sirds vietā???
15.02.2015 21:55 |

Reitings 1114
Vēl nav sabojajies. Advokatu un parsudzibu vai ka to sauc. ja ir darbs , sieva+ berni var viss sanakt. Ja nav sedejis pirms tam. Cinies.
15.02.2015 21:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits