Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Es pati sev..

 
Reitings 427
Reģ: 28.12.2013
Vai kādai no jums kādreiz ir bijusi tāda sajūta, ka nedzīvojat pašas savu dzīvi? Jā, protams, ir mācības augstskolā, darbs un ģimene, bet tad vienā dienā pamostaties un jautājiet sev - bet ko es daru, lai veidotu savu dzīvi tādu kā patiešām vēlos? Jo redziet nākas saprast, ka augstskola nav īsti tā, ko vēlētos apmeklēt, bet ģimene par to ir priecīga. Un darbs ir dzīšanās pēc patstāvības un pierādījums pašpietiekamībai, kas būtībā jau ir labi un par ko arī ģimene priecājas. Un attiecības ir ar puisi, kurš ģimenei patīk. Bet galu galā, jā, viss ir skaisti un jauki, tikai tas burbulis reizēm pārsprāgst un tad ir asaras, jo sāku domāt, ko gan patiesībā es esmu darijusi, lai patiešām būtu laimīga un darītu lietas, kas mani aizrauj un veido manu nākotni, nevis tikai to, ko vajag, jo tā vienkārši vajagun ģimene laimīga. Un būtībā jau es centos mainīt to visu. Jau labu laiku man ir draugs, kurš manai ģimenei īsti nepatīk.. Nu un kas, galvenais, ka labi izturās un es esmu laimīga. Tomēr dažreiz joprojām zem ģimenes spiediena liekas, ka varbūt vajadzētu šīm attiecībām atmest ar roku, jo nezin kāpēc viņš tomēr nav man piemērots. Bet ar skolu pa vecam - pabeigšu un iešu strādāt, bet laimīga nebūšu. Zinu to, jo jau tagad daļēji strādāju jomā, kuru studēju un ar katru dienu arvien vairāk jūtu, ka neesmu savā lauciņā, nejūtos iederīga. Līdz ar to arī strādāt grūtāk. Tad nu tā.. Varbūt vēl kādai gadijusies līdzīga situācija? Vai varbūt man vienkārši vajag sapurināšanu un nolaišanos uz zemes, jo dzīvē jau visu nevar gribēt..
15.02.2015 16:17 |
 
10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
nav bijusi līdzīga situācija. dzīvoju sev, nelieku sev darīt to, ko negribu, kas nepatīk. mans ieteikums tev - sāc darīt to, ko gribi, nevis to, ko vajag. Dzīvē VAR gribēt visu, atkarīgs no tevis pašas, cik sasniegsi.
15.02.2015 16:21 |
 
10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Vai kādai no jums kādreiz ir bijusi tāda sajūta, ka nedzīvojat pašas savu dzīvi?


Nē, man būtu žēl ko sev tādu nodarīt, jo dzīvojam jau tikai vienu dzīvi! Tāpēc esmu ļoti laimīga, ka man ir vecāki un ģimenes, kas vienmēr ir teikuši - dari to, kas TEV vislabāk patīk, jo tikai jau TU pati dzīvosi SAVU dzīvi. Ja es būtu pēc vidusskolas beigšanas gribējusi iet uz Aizsardzības akadēmiju, mani atbalstītu tik pat ļoti kā tagad, kad aizgāju pavisam citā virzienā studēt.

Un attiecības ir ar puisi, kurš ģimenei patīk.


Tu taisies arī ar viņu precēties un dzmedēt kopīgus bērnus, tikai tāpēc, ka tavai ģimenei tev viņš patīk, bet cik var noprast, tev ne visai? :-O

Drīzāk izklausās, ka tev nav sava spēcīga mugurkaula, ka tu ej ģiemenes pavadā. Cik ilgi vēl to taisies darīt? Ja esi jauna, tad vēl tā, bet nu..Piedod, ka tik skarbi, bet maini savu dzīvi, mācies to, ko vēlies, esi ar cilvēku, kuru mīli.
15.02.2015 16:26 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits