parastai meitenei ir izredzes?????

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Pedeja laika daudz temas par naudu, mantkarigam sievietem, kas verte viriesus pec naudas daudzuma. Viena draudzene teica, kapec dzivot kopa ar virieti, kas pelna maz, nav auti vai vecs auto, uz restoranu nevar aizvest, tikai paris menesos reizi uz kadu cili picu, dzivo nezelojamu dzivi, ka neko daudz nevar atlauties, ja var tuset ar virieti, kam jauns mersis, dzivo laba dzivokli vai privatmaja, var aizvest restoranu vai celojuma. Es esmu redzejusi, ka ir tadi promo viriesi, kas brauc ar dargam masinam, valka zimolus. Pati tadus nepazistu, vienmer esmu domajusi kur strada tie viriesi un cik pelna, ja ur auto par 50 tk un kurpes par 400 eiro.????? Un tas sievietes tadiem blakus parasti ari ir istas skaistules, loti tievas, dargi un zimoligi gerbtas, gados jaunas lidz 25, ar smalkam kurpem un somam. Draudzenei teicu, ka parasta sieviete tadu nedabus nekad. Ka jus domajat?
15.02.2015 11:08 |

Reitings 1114
Reģ: 12.02.2015
http://cosmo.lv/forums/topic/177129-depresija/?sort=ASC&pnr=8[/url
Māsiņas neņem pierē,tā 90% gadījumu ir diagnoze nevis profesija.
14.02.2015 10:00 |
15.02.2015 15:44 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Sarmantums nāk komplekta ar skaistumu Nevienam nepatīk neglīti cilvēki Gan jau jūs pašas piekopjat šo tikumu un jau galvā veidojat stereotipus, ja sanak saskarsme ar neglītiem cilvēkiem un eat pret viņiem vēsākas atturīgakas

Vai tiešām nav skaidrs mūsdienu cilvēkiem, ka nav neglītu cilvēku? :D Ir cilvēki, kas nerūpējas par sevi tik ļoti, kā citiem liekas pareizi, vairāk vērsti uz iekšējo pasauli, parasti tie ir haotiski, gaisīgi cilvēki, bet nav neglītu cilvēku!
15.02.2015 15:49 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Ja gribi, lai jums būtu vairāk naudas, sāc pelnīt vairāk pati!

Šim gan man ir savs skatījums - tieši otrāds. :D Ir jāprot iedvesmot vīrieti pelnīt vairāk. Sievietes uzdevums. Diemžēl, mūsdienās, ir tādas sievietes, kas sludina, ka sievietei visu ir jādara pašai, sieviete pati visu var. Tādā veidā mēs tikai apspiežam savu sievišķību. Sieviete ir radīta, lai mīlētu un iedvesmotu vīrieti. Ne velti sievieti nereti slaveni vīrieši sauc par Mūzu. :)
15.02.2015 15:53 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Bet , Kubiete, vai tajā tēmā redzi manu komentāru? Ne taču! Ne es to tēmu esmu lasījusi, ne komentējusi. Arī nepiekrītu tevis izceltajam citātam.
Gan manā, gan vīra ģimenē, gan manā draugu lokā ir daudzi cilvēki, kuri darbojas medicīnas nozarē. Tas būtu pārāk divkosīgi, ja par šiem cilvēkiem un viņu kolēģiem teiktu ko sliktu.
Un vispār, savā komentārā neesmu teikusi neko sliktu, lai man būtu jāattaisnojas.
15.02.2015 16:17 |

Reitings 28
Reģ: 06.02.2015
Šim gan man ir savs skatījums - tieši otrāds. Ir jāprot iedvesmot vīrieti pelnīt vairāk. Sievietes uzdevums. Diemžēl, mūsdienās, ir tādas sievietes, kas sludina, ka sievietei visu ir jādara pašai, sieviete pati visu var. Tādā veidā mēs tikai apspiežam savu sievišķību. Sieviete ir radīta, lai mīlētu un iedvesmotu vīrieti. Ne velti sievieti nereti slaveni vīrieši sauc par Mūzu. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Te tu gan iebrauci auzas.No zemes pirmsakumiem sievietei ir jaiepgada gimene tik pat cik virietim. Sievietes visu pastavesanas laiku bija janodarbojas ar partikas vaksanu,darzu uzturesanu,bernu vaksanu utt. virietis vienmer ir bijis mednieks un karotajs. Daudzas valstis viriesa vieniga funkcija bija tikai aizsargat zemi,kur sievietei darboties. diemzel vestures fakti ir neapgazami.Tas,ka daza laba iedomajas,ka viss pienakas tapat vien nemaina faktu,ka diez vai ta bus. Ka tavuprat var iedvesmot vairak pelnit virieti,ja algas ir tadas ,kadas ir. Iedvesmosi aizvakties uz arzemem,kur par to pasu darbu(seit runa iet par visam profesijam un biznesiem) var dabut 5 reiz vairak naudas.
15.02.2015 16:55 |

Reitings 303
Reģ: 06.01.2015
Ir cilvēki, kas nerūpējas par sevi tik ļoti, kā citiem liekas pareizi,

Un kas ir pareizi?
15.02.2015 16:57 |

Reitings 303
Reģ: 06.01.2015

Ar šadu jūs ielaisto, ja viņam kontā būtu miljons :-D
15.02.2015 17:01 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nu, nezinu, kapēc, lai es nevarētu visu pati izdarīt? Varu i benzīnu mašīnā ieliet, i zāli nopļaut, i zupu izvārīt. Un vīrs tāpat. Mēs jau neesam kopā tapēc ka viņam vajag, lai es viņa kreklus gludinu un viņš man spuldzes skrūvē, bet tapēc ka mums kopā ir ārkārtīgi labi.

Es dzīvoju sabiedrībā, kur sievietes bezpalīdzība netiek īpaši augstu vērtēta. Ko līdz būt par mūzu, ka, tad ja vīrietim kaut kas notiek, viņš saslimst, zaudē darbu utt, sieviete pēkšņi izrādās neko nevar un visi paliek uz ielas? Nu nav vecim jādabū kuņģa čūla uztraucoties kā viņa mūza tiks galā ar dzīvi, tad ja viņam nedod dies' kas notiek vai tad ja attiecības ir grīstē un viņam īstenībā gribas aiziet.
15.02.2015 17:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits