parastai meitenei ir izredzes?????

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Pedeja laika daudz temas par naudu, mantkarigam sievietem, kas verte viriesus pec naudas daudzuma. Viena draudzene teica, kapec dzivot kopa ar virieti, kas pelna maz, nav auti vai vecs auto, uz restoranu nevar aizvest, tikai paris menesos reizi uz kadu cili picu, dzivo nezelojamu dzivi, ka neko daudz nevar atlauties, ja var tuset ar virieti, kam jauns mersis, dzivo laba dzivokli vai privatmaja, var aizvest restoranu vai celojuma. Es esmu redzejusi, ka ir tadi promo viriesi, kas brauc ar dargam masinam, valka zimolus. Pati tadus nepazistu, vienmer esmu domajusi kur strada tie viriesi un cik pelna, ja ur auto par 50 tk un kurpes par 400 eiro.????? Un tas sievietes tadiem blakus parasti ari ir istas skaistules, loti tievas, dargi un zimoligi gerbtas, gados jaunas lidz 25, ar smalkam kurpem un somam. Draudzenei teicu, ka parasta sieviete tadu nedabus nekad. Ka jus domajat?
15.02.2015 11:08 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
15.02.2015 12:26 |

Reitings 428
Reģ: 05.02.2015
Jā, ir izredzes. Nu tikai tu, autore, domā pilnīgi nepareizā virzienā.

Ņemot vērā to, ka bagātniekam jau ir gandrīz viss, ko var nopirkt par naudu, viņu interesē tas, ko nopirkt nevar - rūpes, mīlestība, maigums, sirsnība. Tu taču saproti, ka Zappinga drēbēs tērptu sievieti pārģērbt smalkās drēbēs neprasa daudz laika.
Protams, izskats ir no svara. Bet ne tādās kadegorijās kā silikoni un botoksi.

Zinu vienu burvīgu Pelnrušķītes stāstu, kurā turīgs vīrietis ieskatījās "parastajā latvietē" - šķīrusies, viena ar bērnu, saņem grašus. Jā, izskatīga un jauka. Šobrīd jau ir 8 gadi kopš viņi ir precējušies.
15.02.2015 12:28 |

Reitings 1114
Reģ: 12.02.2015
iemīlējās neprātīgi vienkāršā medmāsā
njaaa. Blonda galviņa esi. Daudzām medmāsām ir augstakā izglītība un vadošs amats. Un ta ir cienijama un atbildiga profesija. Un ja sieviete ir simpatiska nav jaliek kosmetikas kilogrami uz sejas. Tiesi tas atbaida feinus viriešus.:-P
15.02.2015 12:38 |

Reitings 1114
Bravo esi uzrakstījusi acerējumu, kas iedrošinās mūsdienu maloļetkas, kas strādā nožēlojamu darbu, bet pašas nejēdz ne gatavot, ne izslaucīt istabu, tikai iet uz h
Tu ar galvu draudzejies? Medmasa nekadi nevar but nepilngadiga. Tagad jabeidz videni un vel 4 gadus jamacas medskola, tad ja velies augstako tad var iet uz māsām augstskola. Nu ja dzivo mežā un neko nezini, vispar tik klaji to neparadi.
15.02.2015 12:40 |

Reitings 498
Reģ: 04.02.2015
Jā, parastai meitenei ir izredzes.
Pazīstu vienu meiteni, tāda vienkārša, bet ļoti šarmanta. Strādā apģērbu
veikalā un viņai ir ļoti skaists un foršs vīrietis, ļoti turīgs. Iepazinās uz ielas.:-)
Meitene simpātiska un vīriešu uzmanība nekad nav trūkusi.
15.02.2015 12:42 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Lai tiktu pie bagata vienkarsai sievietei daudz jaiegulda. Es par sevi varu teikt vajadzetu silikonu, jo ar manu b nepietiktu, zobus jaizbalina, mazliet varnu kajinas ar botoksu jasasprice jaieperk kadas drebes podium vai stockmann. Kadus 7000 tk naktos investet.

7000 tk? Tas būtu 7000 000? Cik nulles tur ir? Kā cilvēki šādus skaitļus parasti sauc?

Es teiktu - ja prātiņa un pareizās vērtību izpratnes nav, tad šajā gadījumā izredžu arī nav. Un kāpēc lai Tev būtu, ja šo tēlu un līdzvērtību "iznest" tāpat nespēsi.
15.02.2015 13:07 |

Reitings 498
Reģ: 04.02.2015
Ir jau arī tādas, kas no pelēkās peles, kad dabū bagātu veci, pārvēršas līdz nepazīšanai un izskatās pēc bārbijas, saliek priekšā un pakaļā silikonus un staigā laimīga, tikai nezinu, vai vīrieši ir tie, kas uz to pamudina, vai tās ir pašas vēlmes.
15.02.2015 13:25 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Mana draudzene iepazinās ar ļoti bagātu vīrieti,vēl gadu nav pazīstami, nupat jau kāzas drīz.. viņa neprasa no viņa nevienu kapeiku,spēj pati par sevi parūpēties,ir pašpietiekama,bez botoksiem,mega pupiem,vienkārša meitene,kas kopj sevi un ar superīgu raksturu un humoriņu. Un mīl viņi viens otru bezgala,un nauda tur ir otrajā plānā.:-)
15.02.2015 14:26 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Kāpēc vispār jāmeklē vieglais ceļš dzīvē? Nav tādiem vīriešiem vajadzīgas sievietes, kas šādi domā, vismaz ne nopietniem nolūkiem.

Pirmkārt, atmet šo trulo domāšanu, ka dzīvē ir kāds mistisks veids kā ātri tikt pie miljoniem, jo tas ir tīrs veiksmes faktors. Tā vietā, lai meklētu, kuram savu "kājstarpi" (atvainojos tām, kuras mans tiešums aizvaino, bet te savādāk nevar) piedāvāt ir efektīvāk, sāc domāt ar galvu. Kad sapratīsi, ka ikviens, neatkarīgi no savas izcelsmes un talanta, ar smagu darbu spēj panākt, ko vien vēlas, Tu ieraudzīsi, ka dzīve ir pilna iespēju, tik jāprot tās atrast un izveidot. Kad nomainīsi "nabaga pelnrušķītes" domāšanu, sapratīsi, ka nemaz tik nereāli nav pašas spēkiem to 50k autiņu un 400 euro kurpes nopelnīt.
15.02.2015 15:03 |

Reitings 1114
Kāpēc vispār jāmeklē vieglais ceļš dzīvē?
Un kāpēc smagākais? Tu gribi ar vaiga sviedriem pūlēties, citi to nevēlas.
15.02.2015 15:05 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
BEt ta arī ir vienalga vai vecis pelna 1000eiro vai 1000000 eiro sievietēm tikai viens plans, ka vecim uzkraut visus komunālos maksājumus, pārtikas u,c mājokļa izdevumus un lai pašai sava alga paliek ķēmošanai pie friziera un gēla nagiem un citiem kramiem

Ohohoho, golddigerisma augstākā pilotāža - noslaukt naudu par komunālajiem :-P
15.02.2015 15:15 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
njaaa. Blonda galviņa esi. Daudzām medmāsām ir augstakā izglītība un vadošs amats. Un ta ir cienijama un atbildiga profesija. Un ja sieviete ir simpatiska nav jaliek kosmetikas kilogrami uz sejas. Tiesi tas atbaida feinus viriešus.

Kubiete, tu proti arī izteikt viedokli bez centieniem kādu aizvainot? Pilnīgi lieki bija mani apsaukt.
Es savā komentārā minu tieši vienu konkrētu personu, ne visas pasaules medmāsas. Un vārdam 'vienkārša ' nebija attiecināts uz profesiju noniecinošā formā (man ir liela cieņa pret cilvēkiem, kuri darbojas med. sfērā). Tieši biju to domājusi pozitīvi. Pati sieviete ir vienkārša savā būtībā. Viņai blakus atrasties ir tik ļoti viegli un nepiespiesti- īsāk sakot vienkārši. Pilnībā saprotu, kāpēc vīra draugs ir kā bez prāta viņas dēļ, lai gan pēc sabiedrības standartiem viņai 'it kā' ir daudz trūkumu. Es to tā neredzu, protams, jo neuzskatu, ka visiem būtu jābūt vienādiem.
15.02.2015 15:18 |

Reitings 1114
izdevumus un lai pašai sava alga paliek ķēmošanai pie friziera un gēla nagiem un citiem kramiem
Viriesi nereti pasi grib skaistu koptu labi gerbtu blakus. Un meiteni peleko tak neskatās:D Nu ok. sieva staigas veca halata , neies pie friziera pofig nesas vecas lupatas, bet komunalos maksas. Busi laimigs ? Nu ja zel naudu rauj kulaka nu. Algopavaru, vešerieni, un majkalpotaju. Visi laimigi.
15.02.2015 15:18 |

Reitings 1114
Kubiete, tu proti arī izteikt viedokli bez centieniem kādu aizvainot? Pilnīgi lieki bija mani apsaukt.
Es savā komentārā minu tieši vienu konkrētu personu, ne visas pasaules medmāsas.
bet kā tu to mini! Esi ministre laikam vismaz ne? Medmasa ir ar izglitibu.
15.02.2015 15:20 |

10 gadi
Reitings 4416
Un kā tieši, tavuprāt, es to minu? Vai es ko sliktu savā komentārā rakstīju? Vai mani kaut kur augstprātību? Vai tomēr vienkārši neesi uztvērusi komentāra domu? Vai arī šodien ir kārtējais 'pilnmēness Kubietes zīmē'?
15.02.2015 15:26 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Protams, ka parastaas var nokolit virieti nemaz nevajag brendus vai 1000kg kosmetikas. Pietiek but sakoptai, smaidit, flirtet, but labai sarunu biedrenei un tamlidzigi.

Ari pavisam nabadzigas meitenes citreiz aprecas ar kadu nezinu vaudas vaimilestibas vai abu del, bet ec tam jau normali uzdzivo vai iekartojas labaaka darba vieta;)
15.02.2015 15:26 |

Reitings 1114
Un kā tieši, tavuprāt, es to minu? Vai es ko sliktu savā komentārā rakstīju?
te jau vakar ari medmasas par nez ko nosauca. Un tu vel ar to tikai medmasa. Njaa
15.02.2015 15:28 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Un kāpēc smagākais? Tu gribi ar vaiga sviedriem pūlēties, citi to nevēlas.

Godīgi sakot - Jā! Man sasniegumi sniedz lielāku gandarījumu kā finansiālais aspekts, kas tiem nāk līdzi. Ja atklāti, tad kopš iztikas minimuma nodrošināšanas nauda man kļuvusi par virtuālu darbarīku, ko izmantoju, lai iesaistītos ar vien plašāka mēroga projektos. Bet runa jau nav par to.

Tas, ko gribēju teikt - Nav tāda vieglā ceļa! Jā, dažiem dzīvē ir noveicies (es Tevi lūdzu, nesāc šeit saukt saujiņu cilvēku, kas izsitušies tā īsti neko nedarot, savā veidā "vinnējot dzīves loterijā.." nepazemo sevi vēl vairāk), bet tas nekādā veidā negarantē, ka sekojot viņu piemēram Tu ar tur nonāksi. Tā ir cilvēces problēma - visu dzīvi pavadīt, lasot šo cilvēku veiksmes stāstus un mēģinot sekot viņu piemēram, taču tiek pilnībā noignorēts, ka milljoniem cilvēki ir darījuši tieši to pašu, bet tā arī nekur nav tikuši (veiksme, atceries?!).

Pieņemot, ka joprojām nesaproti, došu Tev pavisam vienkāršu piemēru - iedomājies, ka Tu miljons cilvēkiem izsūti ēpastu, pusei saki, ka rītdien līs lietus, otrai pusei saki, ka spīdēs saule. Kas notiek - puse saņēma pareizu prognozi. Tad Tu turpini tikai ar šo pusi, atkal sūtot identiski (pusei, ka līs rītdien, pusei, ka spīdēs saule). Pēc dienas - 250k saņēmuši otro reizi pēc kārtas pareizu prognozi. Tā nedaudz paturpinot - ja ar matemātiku neesi "galīgi uz Jūs", tad viegli secināsi, ka viens cilvēks beigās būs saņēmis 20 pareizas atbildes pēc kārtas, pasludinot Tevi par meteoroloģisku pareģi, sāktu meklēt kaut kādas pilnīgi bezjēdzīgas sakarības (kā piemēram - katru rītu viņš ir ēdis 3 jēlas olas vai vakarus pavadījis vietējā avota tuvumā, kur meditējis utml).

Ko es ar to gribēju pateikt - šeit ir tieši tas pats, skaidrs, ka 1 no miljons (drīzāk jau pat vairāk) apstākļu un veiskmes sakritības rezultātā pamatskolas vecumā izveidos "the next big thing"; skaidrs, ka kāda sieviete tiešām "nocopēs" to princi baltā zirgā ar miljardu kabatā, jā, viena no.... Bet tas nekādā izteiksmē nav arguments, lai apgalvotu, ka dzīvē ir garantija gūt panākumus bez nopietnas pieejas un smaga darba. Es negribu, Tevi, vai kādu citu aizvainot. Bet saproti mani pareizi - es neciešu dīgdieņus un man nav ne vismazākās cieņas vai iecietības pret tiem, kas aizrāda tiem, kas darba nebaidās. Kā saka - ja pats (šajā gadījumā pati) nevari - nemaisies pa kājām tiem, kas var (šajā gadījumā - man)!
15.02.2015 15:31 |

10 gadi
Reitings 4416
te jau vakar ari medmasas par nez ko nosauca. Un tu vel ar to tikai medmasa. Njaa

Ko, lūdzu? Pārāk haotiski uzrakstīts un grūti uztverams teksts.
15.02.2015 15:36 |

Reitings 1114
Nu vienā tēma medmāsa tā nolika daža ka mēms vareja plikt.
15.02.2015 15:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits