aa..man uznāca rakstāmais:
vakar uz universitāti skrēju kā vējš. Ceru, te kāds stukačss nelasa šo- braucu ar tāāādu ātrumu, ka 15 minūtēs biju no mežaparka uz rsu :D
nokavēju tikai 7 min no lekcijas. Un riktīgi noveicās- īsi pirms piebremzēju- priekšā stāvēja ekipāža. Ha, hā :)
šorīt vīrs ļāva pagulēt- spēlējās ar mazo otrā istabā, pilnīgi liekas, ka pa daudz nogulēju- galva sāpēja. Tā kādreiz sāpēja, kad pēc tusiņiem pusotra diena bij nogulēta.
tagad dzeru SILTU (nedēļas laikā tā īsti siltu neko nesanāk lietot :D) tēju un šķiroju lapiņas. Kopš koppasūtījumu veikšanas- pilna māja pierakstiem, kam, kur, cik, pa cik :D bet es visus dedzinu- lai dati riņķī nemētājas!
esmu dusmīga uz Douglas- čekā (ja lieto klienta karti) parādās VISI mani dati- adrese, vārs, uzvārds, liekas, ka pat mobilais! Nu, riktīgi jāsaka datu inspekcijai, bet nepatīk skutkačot...sviests...bet, ja čeku nepaņemu- mētājas pa pasauli!
tikko netīšam youtube uzslēdzu deep house, kura pavadījumā rakstīju bakalauru, un atcerējos, ka tūliņ, tūliņ maģistrs sēž uz astes...jau pabrīdināju vīra māti, kad visu šito piebeigšu, uz 2 diennaktīm dūdu atstāšu pie viņas!