Sveikas! Pirms kāda laika satiku puisi, kurš aktīvi izrādīja uzmanību, bieži rakstīja, aicināja uz randiņiem, iepazīstināja ar draugiem, sacīja, ka vēlas ar mani veidot nopietnas attiecības. Tagad ir pagājuši daži mēneši, pēc viņa vēlmes esmu iepazīstinājusi ar vecākiem, dažreiz viņš zvana un raksta katru dienu, ir laiks, kad neinteresējas vairākas dienas, saka, ka gaidot, kad es izrādīšu iniciatīvu, bet brīžos, kad to daru, viņš it kā nepamana. Tiekamies arvien retāk, pēdējā laikā tikai reizi nedēļā vai pusotrā. Kad satiekamies, viss ir kārtībā: gan rūpes, gan kaisle un interese, bet tad atkal vairāku dienu neredzēšanās... Tiekoties pēdējo reizi, viņš sacīja, ka vēlas tikties biežāk, viņam esot grūti, bet šķietot, ka nav man vajadzīgs, sapratu, ka, iespējams, izrādu par maz intereses, tāpēc nolēmu pārsteigt ar mīļu sms, bet saņēmu atbildi, vai neesmu sajaukusi numurus. Nesaprotu viņa attieksmi, tad saka, ka vēlas satikties - pēc tam nav laika, tad greizsirdības lēkmes - pēc tam nekādas ziņas. Kad viņam jautāju, vai vēlas visu pārtraukt, viņš atbildēja, ka nevēlas, ja es padomātu loģiski, saprastu, kāpēc viņš zvana, raksta un ir man blakus, bet man rodas jautājums : "Ja jau tik ļoti nevēlas visu pārtraukt, kāpēc tiekamies tik reti?"