Esmu attiecībās mazāk par vienu gadu.
Puisis jauks, mīļš. Mīlam viens otru. Mēs pa šo laiku esam iepazinušies ar viens otra ģimeni,draugiem,radiem. Ik nedēļu (brīvdienās) viņš paliek pie manis. Kopā pavadam laiku.
Bet ir kaut kas, kas šodien mani pamatīgi nošokēja.
Viņa greizsirdība. Nenormāla greizsirdība. Viss sākās ar to, ka soc.tīklā ieliku ierakstu, tur nokomentēja viens vīrieškārtas paziņa. Tas vīrietis tāpat kā es ir attiecībās. Manējais izlasīja un sāka mani terorizēt caur īsziņām. Nomierināju viņu sakot kā ir - ka vīrietis ir tikai paziņa un tas arī ir viss. Nav pamata greizisrdībai un vispār - es neesmu no tām, kas ,,laiž'' pa kreisi. Ja esmu attiecībās tad esmu uz visiem 100% un pat vairāk. Bet, no viņa pienāca sms ar tekstu :,, Labi, es neko nesaku, vari runāties ar ko vēlies. Neesi jau man nekāda sieva. Bet ja būsi - kas tāds netiks pieļauts''. Tas nozīmē ka būs kā ĀMEN baznīcā, ne mazākās runāšanas ar citiem vīrieškārtas cilvēkiem, jo redz viņam tas ļõti nepatīk. Labi, es saprotu, viņam ir rūgta iepriekšējo attiecību pieredze. Kuram gan tādas nav? Arī man ir un es zinu tās sāpes kad Tevi piekrāpj un es nenovēlētu tās nevienam un nespēju cūcīgi rīkoties attiecībā pret savu otro pusīti kuru mīlu.
Un tā nav bijis tikai šodien, tā ir jau bijis iepriekš. Nelielas greizsirdības scēnas. :(
Puisis tiešām jauks, bet tā greizsirdība. Brr..
Ko lai dara? :(
Eh, vīrieši. ..(t)