Pasakiet tac vinai, gan jau paziist te kaads vinu spriezhot peec tik daudziem pakalaa liideejiem.
Ko vina sevi taa par apsmieklu pataisa, drausmigi tracina taadas meles, kuram veel seko un liek LIke suuda ateju bildeem.
Ryanair, Holiday inn! Šikākie uzņēmumi.
Var jau teikt, ka forši atpūtusies, viss bija jauki, bet tad nevajag katra teikuma gala rakstīt - veda uz smalkākajiem restorāniem un krutākajās viesnīcās palika.
Ryanairam vispār ir biznesa klase? :D
Es viņu ļoti labi pazīstu, n šaubos, ka viņai ar tādu vienu joberi pietiktu. Viņai katru nedēļu cits. Un tāda ahūnā bagātnieka man liekas nemaz nav, kārtējais Santačkas fantāzijas auglis:-D
es gar zemi. tiesham - piekriitu Diversija tas jaraksta ar pildspalvu ???
laikam printerim tinte izbeidzas :D
Ryanair ir biznesklase - prieksejie 5-6 kresli,kam mazliet vairak vietas.nekas iipash,ar ko butu lieliities :-P(t)
paskatījos bildes un tur ir bilde, kur redzams lidmašīnas spārns. kaut kā iekrita acīs, jo nu biznesa klase parasti ir priekšpusē, bet spārnu tur pa logu jau nu stabili nevar redzēt no tāda leņķa :D
SantaChy meiteniit,atver tacu acis, nevienam neskauzh, jo skaust nav par ko :D Skaust par suniskaako avioreisu Ryanair vai kaut kaadu leeto hoteli Holiday Inn vai tas, ka skatam iegaaji Armani kafuuzii un pa fikso nobildeeji eedienkarti ?:DD