Domāju, ka var pieburt. Pašai bija tāds gadījums ar tēti, bet nu jau diezgan ilgu laiku atpakaļ. Tētis pēkšņi nenokā aizgāja no mūsu ģimenes pie citas sievietes ar bērnu un izmainījās līdz nepazīšanai, ģimenē esam četri bērni, viena meitene un trīs puiši, tētis nekad neļāva mums kopā braukt pie viņa ciemos un ļāva braukt tikai ar lielākām pauzēm un nē, nebija tā, ka trūka naudas, jo vienam būtu pārāk daudz iztērējis, viņš mums no sevis nedeva pilnīgi neko, bet tai laikā to viņas bērnu lutināja un debesīs cēla. Viņš ar to sievieti atļāvās tikai dzert un dzert. Un man, nepilngadīgai būdam viņš piedāvāja gan parastās cigaretes, gan zālīti, kaut gan agrāk viņš kategoriski neļautu man to darīt un pats arī reti pīpēja, ļoti reti un zālīte viņam vispār neeksistēja, alkoholu arī lietoja tikai svētkos vai varbūt kādu vakaru pa aliņam, nu katrā ziņā maz lietoja. Arī kad viņš atbrauca pie mums, braucot prom nevarēja atvadīties, asaras bira kā pupas, ka negrib braukt prom, bet jābrauc, no mammas arī viņam bija grūti atvadīties. Mamma saprata, ka nav kaut kas kārtībā un aizgāja gan pie zīlieces, gan gaišreģes, viņa neticēja tādām lietām, tāpēc gāja pie vairākām un visas kā viena apstiprināja, ka ir noburts/pieburts un, ka viņš grib atgriezties mājās, bet nespēj, bet ar laiku atgriezīšoties, mammai tikai jātic vai, kas tur bija jādara. Pagāja gandrīz gads un tētis tiešām, ar visām savām mantām atgriezās un mamma viņu pieņēma. Kādu laiku jau viss ir nokārtojies un ir labi, kad tētis atbrauca un palika ar mums, atkal izmainījās atpakaļ. :) Piedodiet par kļūdām, rakstu ātri un esmu ļoti nogurusi, taču gribēju šo uzrakstīt. Un autorei, nedari to, tiešām sili iesaku, tai sievietei tagad tiešām labi neiet, bērns laikam, ka atņemts un ar veselību viņai arī baigās problēmas un radiem arī. Viss nāk atpakaļ! ;)