Problēma nav tevī, bet gan vīriešos, kurus tu izvēlies. Un jā, ir traki, ja vīrietis ir visādā ziņā perfekts, bet precēties negrib. Un to var ļoti labi redzēt jau attiecību pašā sākumā - vismaz savējam to redzēju momentā. Mans mērķis gan nebija par katru cenu apprecēties, jo ar viņu būtu gatava dzīvot mūžīgi mūžos arī grēkā. :-D Es pat nemāku precīzi noformulēt, kādas ir tās maģiskās ģimenes cilvēka īpašības, bet iepriekšējos draugos tādas neesmu novērojusi un viņi arī nav mēģinājuši mani apprecēt. Un, jā, vīrieši, kas iepriekš jau bijuši precēti, visticamāk otru reizi nebūs pierunājami, jo viņi to visu padarīšanu uztver dikti nopietnāk nekā sievietes. Es domāju, ka tie galvenie parametri būtu piezemētība un reālistiskums, tāda iekšēja tiekšanās pēc miera, mīļuma un klusuma. Diemžēl visi šitie bad boys, karjeristi, kačaki, tusētāji utml. eksemplāri, kas sievietes tā pievilina, nav sevišķi tendēti uz precēšanos.
TL;DR Tava vienīgā problēma ir tā, ka izvēlies vīrieti, kas nav gatavs precēties un tad gribi, lai viņš tevi apprec. Tā parasti nenotiek.