Neesmu sievas materiāls?

Reitings 384
Reģ: 08.10.2010
Jautājums simple stupid - kā apprecēties? :)

Man ir bijušas vairākas attiecības, bet diemžēl nevienas nav rezultējušās ģimenes izveidē. Un tas ir tas, ko es dzīvē patiesi vēlos. Šobrīd esmu viena. Iepazīties problēmu nav, dabūt vīrieti arī problēmu nav, randiņus, seksu, pat 'attiecības' un pat nopietnas attiecības. Bet tik un tā neviens nav gatavs mani apprecēt. Tā ir beigušās manas viena gada attiecības. Un tāpat ir beigušās pat 5 gadu ilgas attiecības ar visu kopdzīvi. Vīrietis mani neredz kā savu sievu. Un loģiski, ka es netaisos turpināt tādas, jo mans mērķis ir ģimene.

Vai man kaut kas trūkst? Skatos uz apkārtējiem. Apprecas gan skaistās, gan ne tik skaistās, gan saimnieciskās un pat tādas, kas vispār, piemēram, neprot gatavot. Respektīvi, nav nekas tāds, kā nebūtu man. Vai arī esmu kaut ko palaidusi garām un patiesībā ir slepena iezīme, pēc kuras sievietes tiek apprecētas? :)

Bez maz vai jāprasa pirmajā randiņā vīrietim, vai viņš uz laulībām tendēts vīrietis un vai redz mani kā sievas materiālu vai nē :D Negribu es vēl izšķiest lieki gadus, jo nav jau tie jaunākie gadi vairs.
11.02.2015 14:43 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Lapsiņa - bet varbūt pēc vienām kāzām negrib vairs precēties un nezina, ka tas tev tik svarīgi. Viņš saprot, ka kāzas nenozīmē nekādu noturību, tāpēc neprec. Runā ar viņu, nevis gaudies forumā.
11.02.2015 15:11 |

Reitings 2051
Problēma nav tevī, bet gan vīriešos, kurus tu izvēlies. Un jā, ir traki, ja vīrietis ir visādā ziņā perfekts, bet precēties negrib. Un to var ļoti labi redzēt jau attiecību pašā sākumā - vismaz savējam to redzēju momentā. Mans mērķis gan nebija par katru cenu apprecēties, jo ar viņu būtu gatava dzīvot mūžīgi mūžos arī grēkā. :-D Es pat nemāku precīzi noformulēt, kādas ir tās maģiskās ģimenes cilvēka īpašības, bet iepriekšējos draugos tādas neesmu novērojusi un viņi arī nav mēģinājuši mani apprecēt. Un, jā, vīrieši, kas iepriekš jau bijuši precēti, visticamāk otru reizi nebūs pierunājami, jo viņi to visu padarīšanu uztver dikti nopietnāk nekā sievietes. Es domāju, ka tie galvenie parametri būtu piezemētība un reālistiskums, tāda iekšēja tiekšanās pēc miera, mīļuma un klusuma. Diemžēl visi šitie bad boys, karjeristi, kačaki, tusētāji utml. eksemplāri, kas sievietes tā pievilina, nav sevišķi tendēti uz precēšanos.

TL;DR Tava vienīgā problēma ir tā, ka izvēlies vīrieti, kas nav gatavs precēties un tad gribi, lai viņš tevi apprec. Tā parasti nenotiek.
11.02.2015 15:22 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
Parādi savu seju un es pateikšu iemeslu :D
11.02.2015 15:27 |

Reitings 384
Tava vienīgā problēma ir tā, ka izvēlies vīrieti, kas nav gatavs precēties un tad gribi, lai viņš tevi apprec.

No šī jau tas joks ne joks, ka jāprasa uzreiz, vai ir precinieks vai nē. Un netērēt lieki savu laiku. Ja tā paskaita, cik gadi izšķiesti attiecībās vienkārši tāpat... oi
11.02.2015 15:30 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Vaina nav ne vīriešos, ne sievietēs, vaina ir abu nesaderībā. Es nezinu, ko es tādu izdarīju vai kādas īpašības man piemīt, kādēļ mani sagribēja apprecēt pēc pusgada attiecībām. Un to izdarīja vīrietis, kuru visi norakstīja kā precību brāķi (no altāra bēgot kā velns no krusta). Skatoties apkart, secinājums viens - ja vīrietis pasaka, ka neredz sievieti kā savu sievu, tad nekas vairāk tur arī nesanāks. Būsi mūžīgā draudzene.
11.02.2015 15:30 |

Reitings 2342
mcgh
Parādi savu seju un es pateikšu iemeslu :D

Labāk ņem par sievu! :-)
11.02.2015 15:31 |

Reitings 384
mcgh, ar seju un vispār izskatu viss oki do ;) Par to es vispār nerunāju
11.02.2015 15:31 |

10 gadi
Reitings 892
ctn varbūt jau atradu te :D
11.02.2015 15:35 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Neiespringsti uz precēšanos un viss tev būs :-)
Ja visu laiku meklēsi kqdu kurš tevi precēs, neapprecēs neviens.
11.02.2015 15:40 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Manuprāt, nav tāda sievas materiāla, jo, ja tā būtu, tad es nebūtu precējusies. Jo es esmu nesaimnieciska, nemātišķa, neesmu arī visai gādīga un rūpīga.
Domāju, ka vainas nav Tevī, bet gan vīriešos, ko izvēlies. Tev jāatrod vīrietis, kurš Tevi neprātīgi mīl un tāpēc grib Tevi apprecēt, vai arī tāds, kurš ir piezemētāks, bet vēlas ģimeni, bērnus. Protams, ja vien Tu pati vēlies to pašu.
11.02.2015 15:45 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Manuprāt, ja tas ir svarīgi, tad ir jāliek kārtis galdā un šis viss attiecību sākumposmā jāizrunā (nu, protams, ne pirmajos randiņos). Noteikti nevajadzētu viedokli uzspiest un teikt "es gribu precēties", bet gan gudri sarunu šajā virzienā iebīdīt. Ja Tu esi bijusi ļoti forša draudzene līdz šim, un viņš par Tevi ir sajūsmā, tad precības viņam liksies pieņemamas. Ja nav pa ceļam un puisim precības liekas liekas vai arī viņš par ko tādu negrib ne dzirdēt, tad nav un nebūs, un nav ko otra un savu laiku tērēt. Savādāk nākotnē būs tikai puņķi un asaras un viss beigsies šā kā tā.
Vīriešu loģika ir tāda - vīriešiem precības ir vajadzīgas tikai tad, ja viņi baidās savu sievieti pazaudēt. Attiecīgi, ja būsi tik forša, jauka, patīkama un liksi vīrietim labi justies un būt lepnam par tādu meiteni pie sāna un viņš būs informēts, ka no attiecībām sagaidi precības, tad šaubos, vai viņš riskēs Tevi pazaudēt.
Ja viņš būs skaidri informēts, viņš ar to rēķināsies un zinās, ka tā ir "cena" par būšanu ar Tevi :D :) (l)
11.02.2015 16:29 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Es ieteiktu koncentrēties uz mīlestību, nevis laulībām. Tieši tik vienkārši un tieši tāpēc tik sarežģīti.

Man tas šķistu nepieņemami - iemainīt mīlestību pret laulībām. Šķirties tikai tāpēc, ka neprec? Tu nekad nezini, kas notiek vīrieša galvā. Mīlēs, mīlēs un dienu pirms Tavas šķiršanās gribēs bildināt. Vispirms ir mīlestība, īsta mīlestība, cieņa vienam pret otru, uzticība, rūpes, tad nāk laulības, nevis "atradīšu kādu, kurš gatavs mani precēt un to varētu iemīlēt".
11.02.2015 16:43 |

Reitings 384
Bet man ir bijušas ilgstošas attiecības, kur viss bija forši. Un bija koncentrēšanās uz mīlestību. Nevis uz kāzām. Vīrietis pats atzina, ka gatavs ar mani būt kopā līdz kapa malai. Bet precēt? Nē! Un tad es arī izšķīros par labu attiecību pārtraukšanai, jo, lai cik foršas arī nebūtu attiecības, es vēlos tomēr būt precēta sieva. Un viņš to zināja, bet viņa nostāja viņam bija svarīgāka nekā mana vēlme.
11.02.2015 17:34 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vai tev ir labas attiecības ar kādu no taviem bijušajiem? Varbūt paņem un kādam no viņiem vienkārši paprasi kāpēc viņš tevi negribēja precēt(ja protams līdz tādām runām bijāt tikuši).

Man no malas lasot rodas sajūta ka vīrieši neprec jo tu jau izstaro pilnīgi to izmisumu pēc laulības un ģimenes, iespējams ka es kļūdos, bet mani laikam ar tas atbaidītu no otras puses.
11.02.2015 17:44 |

Reitings 384
Miss Jocker, tas izmisums man ir tagad :) Bet tad jau nebija. Tagad es tā runāju, jo tagad esmu viena un vispār par to daudz vairāk aizdomājos un, jā, būšu, atklāta, sāku jau stresot, jo man jau pāri 30 gadiem. Bet runa jau ir par šo visu laiku... par desmit attiecību gadiem, ja ņem, ka attiecības man sākās no 20 gadiem. Un tad jau nebija ne stresu, nekā tāda.
11.02.2015 17:49 |

Reitings 17203
Nu, bet tu tiešām visos šajos gados neesi pie sevis uz to ieciklējusies pārāk? Tam tomēr jānāk dabiski, bet ja pat negribot nākas bieži aizskart ar partneri laulību tēmu, tas jau raisa tādas šaubas.

Kas tevi liedz pašai bildināt partneri? Vai tev gribās to lai viņš ir tas kas to nosaka?
Mazliet gan ar partneri ir jārunā par laulību lai viņš noprastu to ka tu gribi precēties, jo no zila gaisa tas ar nenāk, bet ja jau tu piemēram sāc uķināties par to ka visi precēti un ir bērniņi un izskatās tik laimīgi tad ir tāda mazliet baile precēties.

Vispār jau tam visam būtu jānotiek dabiski, bet nevajadzētu ar no partneriem mukt prom jo lūk neprec, varbūt viņiem ar ir iemesli kāpēc neprec un tas pat nav saistīts ar tevi, bet piemēram finansiālo stāvokli, nav gatavi ģimenes uzsākšanai - bērniem utt.
11.02.2015 17:54 |

Reitings 17203
Un vai tu pati attiecībām dod gana daudz lai arī būtu motivācija sniegt tev to lielo bildinājumu? Tu esi kā tev pašai liekas, laba draudzene? Un ja jā tad pamato kāpēc.
11.02.2015 17:58 |

Reitings 3548
Visur tiek skandēts, ka pareizais attiecību modelis ir laulība un pēc tam bērni, nav prāta darbs dzemdēt bez precībām utt. Te atkal sievietei pārmet, ka viņa izbeidz attiecības, jo vīrietis neprec, lai gan gatavs kopā nodzīvot līdz kapa malai. Nav dubultmorāle? Un brīžiem gribas vīriešiem pateikt, ka kāzas nav nekāds bubulis un laulība veci nekastrē.
11.02.2015 19:40 |

10 gadi
Reitings 892
Jā un parādi seju! Zīlēju pēc sejām. Sejas pm. ;)
Nē nekāda interese esmu laimīgi gandrīz precējies :D
11.02.2015 19:41 |

Reitings 3548
Gandrīz laimīgi vai gandrīz precējies?:-D
11.02.2015 19:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)